Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ: Αυτή είναι μπάλα… Αυτά είναι γκολ!

Νίκη με πολύ καλή μπάλα για την ΑΕΚ, με εξαιρετικό ρυθμό και δύο πολύ όμορφα γκολ από τον Μανωλά και τον Μάκο

Πολύ καλή η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με εξαιρετικές αλλαγές τις μπάλας και ωραίους συνδυασμούς ειδικά από τα αριστερά με τους Γκουνγιόνσεν και Καράμπελα να δημιουργούν απίστευτο δίδυμο με ωραίες εναλλαγές της μπάλας.

Από σέντρα του τελευταίου άλλωστε και με αποδέκτη τον Μανωλά μπήκε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Ο Κάρλος πέρασε την μπάλα στον Καράμπελα όπου με σέντρα βρήκε τον Μανωλά και με διπλή προσπάθεια έκανε τελικά το 1-0. Το ημίχρονο τελείωσε παίζοντας καλή μπάλα και οι δύο ομάδες με πίεση αρκετές φάσεις ένα γκολ και πολλές εναλλαγές της μπάλας.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό… Παρ΄ότι πολλές αλλαγές η ΑΕΚ συνέχισε να έχει πολύ καλό ρυθμό και στο 67ο λεπτό ήρθε η σειρά του Γρηγόρη Μάκου να χρηστεί σκόρερ και μάλιστα με ένα απίθανο γκολ. Με έναν απίστευτο κεραυνό έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του τερματοφύλακα των «Φαιάκων».

Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε αφού οι αλλαγές συνέχισαν και αυτήν την φορά έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, με μοναδική εξαίρεση ένα πολύ καλό σουτ του Λαγού που πέρασε λίγο άουτ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι με καλά στοιχεία έχοντας την μπάλα στα πόδια, απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...