Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟ - ΑΕΚ 3-2 : Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός!

Ο Λέτο πυροβόλησε δις, ο Παναθηναϊκός, που προηγήθηκε 3-0, παίζοντας με την φωτιά, κέρδισε 3-2 την ΑΕΚ και πάει πρωτοπόρος στο Καραϊσκάκη! Δύο δοκάρια η Ένωση!


Δίχως να πιάσει ανάλογα στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αγώνων του, αλλά όντας ουσιαστικός και αποτελεσματικός και με τον Σεμπάστιαν Λέτο να μοιάζει ασταμάτητος, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 στο αθηναϊκό ντέρμπι της ΑΕΚ και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας πηγαίνοντας με αέρα και ώθηση στο ντέρμπι των αιωνίων με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική (19 Νοεμβρίου) στο Καραϊσκάκη. Η Ενωση στάθηκε άτυχη σε δύο περιπτώσεις, όταν ο Μανωλάς και ο Λεονάρντο σημάδεψαν τα δοκάρια, ωστόσο, ήταν ευάλωτη αμυντικά, με συνέπεια οι πράσινοι όποτε πατούσαν... γκάζι να φτάνουν μια ανάσα από τον Αραμπατζή και να σκοράρουν, ή να χάνουν ευκαιρίες. Το Τριφύλλι προηγήθηκε με 3-0 και έδειχνε να κάνει... περίπατο, όμως η Ενωση βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και το έκανε... ντέρμπι στο φινάλε. Κορυφαίοι από τους νικητές οι Λέτο (2 γκολ), Κατσουράνης (1 γκολ, 1 ασίστ) και Ζεκά, ενώ από τον Δικέφαλο πολύ καλός ήταν ο Λεονάρντο, ο Βάργκας και ο Χοσέ Κάρλος.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε τον Παναθηναϊκό με την αναμενόμενη ενδεκάδα, εκείνη που τον είχε βγάλει... ασπροπρόσωπο στην Τούμπα. Ητοι, τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα, με τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σιμάο σε ρόλο κόφτη με τον Κατσουράνη δίπλα του, έχοντας οργανωτικά καθήκοντα, οι Κουίνσι και Ζεκά, αριστερά και δεξιά στα "φτερά", με τους Κλέιτον και Λέτο να εναλλάσονται στην κορυφή της επίθεσης.
Από την πλευρά του ο Νίκος Κωστένογλου είχε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, καθώς αποφάσισε να αφήσει τον... αργό Δέλλα στον πάγκο και να ξεκινήσει δίπλα στον Μανωλά τον Κάλα στο κέντρο της άμυνας. Κατά τα άλλα, ο Αραμπατζής ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τους Κοντοέ και Καράμπελα στα δύο άκρα, τους Καφέ, Μάκο και Βάργκας στην μεσαία γραμμή και τους Λεονάρντο, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλο στην επίθεση.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...