Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

BINTEO: Σπουδαία νίκη ο Αστέρας 1-0 τον ΠΑΟΚ

Σπουδαία νίκη, την πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγυρίζει ο Αστέρας Τρίπολης, που υπό τις οδηγίες του γυμναστή (!) Στάικου Βεργέτη επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 για την 9η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Εμάνουελ Περόνε, που στο 44' σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δίνοντας βαθειά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της αρκαδίας. Το συγκρότημα του Λάζλο Μπόλονι με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη, σκόρπισε τον προβληματισμό, δίχως να θυμίζει σε τίποτα την ομάδα, που στην Ευρώπη εντυπωσιάζει. Ο Δικέφαλος, που είχε στην επανάληψη ευκαιρίες και ένα δοκάρι, μένει πλέον πολύ πίσω στην βαθμολογία, γνωρίζει τη δεύτερη διαδοχική ήττα και παραμένει χωρίς νίκη για πέμπτο ματς.

Ανούσιος και χωρίς φαντασία ο ΠΑΟΚ

Κακό παιχνίδι, πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, αλλά τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκει τον τρόπο για να σημειώσει ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αφού που παρακολουθήσαμε στην πόλη της Αρκαδίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο 10λεπτο και ο Τσαμπούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Χαλκιά μόλις στο 2. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανάλαβε τα ηνία και θέλησε να γίνει απειλητικός, αλλά ήταν πολύ νευρικός, δεν είχε καλή κυκλοφορία, ενώ όταν έφτανε έξω από την περιοχή του Αστέρα δεν είχε την τελική πάσα.

"Μίλησε" ο Περόνε

Οι παίκτες του Μπόλονι προσπάθησαν με κάποια σουτ εκτός περιοχής, αλλά τόσο ο Γεωργίαδης όσο και ο Αρίας ήταν άστοχοι. Με τον Φωτάκη να μην είναι καλή μέρα και τις πτέρυγες να μην λειτουργούν σωστά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει με εξαίρεση μία κάθετη του Βιεϊρίνια, που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Σαλπιγγίδη και ένα γύρισμα του Λεονάρντο, που δεν τελείωσε σωστά ο Φωτάκης. Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει με σέντρες και μία από αυτές ήταν αρκετή για βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ηταν το 44' ο Τσαμπούρης σέντραρε, η άμυνα του Δικεφάλου... κοιμήθηκε και ο Περόνε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ σε κομβικό σημείο του αγώνα.

Ο Χακόμπο κράτησε το μηδέν

Με τον Λαζάρ να προσπαθεί για όλους, αλλά τους συμπαίκτες του να συνεχίζουν τα εύκολα λάθη, ο ΠΑΟΚ είχε σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη και στην επανάληψη, γεγονός που ανάγκασε τον Μπόλονι να προχωρήσει σε γρήγορες αλλαγές, ρίχνοντας στη μάχη Παπάζογλου και Γιάννου στη θέση των Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη, που δεν βοηθούσαν την ομάδα τους. Ο Παπάζογλου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αλλά ο Χακόμπο έδιωξε εντυπωσιακά στο 58'. Ο Αστέρας απάντησε σε αυτή την ευκαιρία με τον Περόνε να προσπαθεί να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ από την σέντρα, αλλά τον Χαλκιά να σώζει τελευταία στιγμή.
                                    

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...