Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ραντεβού με τον Μαρινάκη ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα για να συζητήσει κατ' ιδίαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δευτέρα απόγευμα ή το αργότερο την Τρίτη το πρωί το ραντεβού του Πορτογάλου προπονητή με το διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού. Υπογράφει ο Ιμπαγάσα, δεν απάντησε ο Μέλμπεργκ. 


Στην Αθήνα αναμένεται τη Δευτέρα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και την πρόταση για διετές συμβόλαιο που του έχει κατατεθεί.

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος θέλει να έχει πλάι του και δύο συνεργάτες του, είναι ήδη ενημερωμένος για το γενικό πλαίσιο της συνεργασίας και το πρότζεκτ του Ολυμπιακού από τη συνάντηση που είχε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και δείχνει κατ'αρχήν θετικός.

Στο ραντεβού που θα έχει με τον Μαρινάκη θα συζητηθούν οι οικονομικές παράμετροι της πιθανής συμφωνίας και στο τραπέζι θα πέσουν συγκεκριμένα νούμερα.

Ακολούθως, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα κληθεί να πάρει την απόφαση για τον επόμενο προπονητή. Θα επιλέξει μεταξύ του πορτογαλικού μοντέλου του Ζαρντίμ ο οποίος είναι νέος και άφθαρτος και της εμπειρίας του Αβρααμ Γκραντ ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.

Από τον Ολυμπιακό πάντως την Κυριακή το βράδυ έλεγαν ότι οι πιθανότητες μεταξύ των δύο είναι 50-50.
Εν τω μεταξύ ο Ολοφ Μέλμπεργκ ούτε την Κυριακή απάντησε στον Ολυμπιακού στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα από την πλευρά  του θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...