Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΠΑΟΚ: Διακανονίστηκε η οφειλή στον Μπόλονι, απομένουν οι εγγυήσεις

Συμφωνία επιτεύχθηκε μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γάλλου δικηγόρου του Λάζλο Μπόλονι για το διακανονισμό του χρέους προς τον Ρουμάνο προπονητή, αλλά απομένει η παροχή των εγγυήσεων που ζητάει η πλευρά του τελευταίου.

Βρέθηκε η κοινή συμβιβαστική λύση για τις ημερομηνίες των δόσεων του διακανονισμού, καθώς ο Μπόλονι θα εισπράξει μέχρι τα τέλη του χρόνου τα 450.000 ευρώ που του οφείλονται. Αυτό είναι οριστικό. Η πλευρά του Ρουμάνου τεχνικού, όμως, ζητάει και εγγυήσεις για την εξασφάλιση των οφειλομένων.

Μένει, λοιπόν, η αποσαφήνιση των προγραμματισμένων εσόδων της ΠΑΕ που θα ενεχυριάσει η πλευρά Μπόλονι ως εγγύηση για την αποπληρωμή της οφειλής. Είναι θέμα ημερών να τελειώσει και το ζήτημα των εγγυήσεων που θα σημάνει και το τυπικό τέλος της εκκρεμότητας που υπάρχει με τον πρώην προπονητή της ομάδας.

Στο Πρόχωμα ο Σαββίδης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα παραστεί τη Δευτέρα στον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στην εκκλησία του Προχώματος Θεσσαλονίκης, της οποίας την κατασκευή χρηματοδότησε.

Από την Τρίτη θα έχει τις προγραμματισμένες δια ζώσης κρίσιμες επαφές με τον Ζήση Βρύζα και τον Θανάση Κατσαρή, οι οποίες θα κρίνουν εάν προχωρήσει τελικά στην αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή θα περιοριστεί στην χορήγηση του δανείου των δυο εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...