Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

VIDEO: Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 3-0

Ο Φούλοπ κράτησε όρθιο τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ανέλαβαν δράση οι Περόνε και Ντε Μπλάσις, με τους δύο Αργεντίνους να χαρίζουν τη νίκη με 3-0 στην ομάδα της Τρίπολης

Ένα καλό δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Αστέρα Τρίπολης ώστε να πετύχει "καθαρή" νίκη με 3-0 της Βέροιας και να πανηγυρίσει την 3η επιτυχία του σε ισάριθμα εντός έδρας στη φετινή Super League.

Η Βέροια ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο έχασε μάλιστα τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί και να πάει με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όμως έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Φούλοπ που έμοιαζε.. ανίκητος.
Ο γκολκίπερ του Αστέρα "κατέβασε τα ρολά" όποτε χρειάστηκε και κράτησε την ομάδα του όρθια στο ματς, με τους Αργεντίνους της ομάδας της Τρίπολης, Περόνε και Ντε Μπλάσις, να παίρνουν τη σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο και να χορεύουν... τάνγκο τους αντιπάλους τους.

Ο Περόνε σημείωσε δύο τέρματα, εκ των οποίων το ένα ήταν βγαλμένο από κάποιο από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (φοβερή λόμπα μέσα από την περιοχή) και ο συμπατριώτης του Ντε Μπλάσις ένα, με το 3-0 να είναι απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και συνάμα λίγο "σκληρό" για την πολύ καλή εικόνα της Βέροιας στα πρώτα 45'.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα για τη Βέροια στο φετινό πρωτάθλημα (μετρούσε μέχρι πρότινος 1 νίκη και 1 ισοπαλία) καθώς και η πρώτη ήττα με τον Νίκο Καρύδα στον πάγκο της μετά από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων για τον Έλληνα τεχνικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...