Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΕ Άρης: Στο περίμενε για το άρθρο 99

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα γνωρίζουν στην ΚΑΕ Άρης περί της προσωρινής διαταγής υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Υπενθυμίζεται πως το σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί την Δευτέρα, ανήμερα της παραμονής των Χριστουγέννων, στο πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
Πλέον από το πρωί οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΑΕ Άρης και των μετόχων της περιμένουνε να δούνε αν θα τους γνωστοποιηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο η σχετική απόφαση.

Με την προσπάθειά της αυτή η ΚΑΕ Άρης θέλει να πετύχει να κερδίσει χρόνο να έρθει σε συμφωνία αποπληρωμής με όλους εκείνους των οποίων οι υποθέσεις οφειλών τους έχουνε τελεσιδικήσει και όχι μόνο όπως και με τις οφειλές της προς το δημόσιο.

Στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο υπάρχει η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά με αυτό που απομένει είναι αυτή να μετουσιωθεί σήμερα ή αύριο και στην πράξη.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ειδικά την περασμένη παράλληλα με τις πληρωμές των παικτών η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε ρίξει όλο το βάρος της στο συγκεκριμένο θέμα με αρωγό όπως αποδείχθηκε και τον πρώην πρόεδρό της αλλά και εκ των μετόχων της Θανάση Τζεβελέκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν από το πρωί στις προπονήσεις, παρόντος και του Μοχάμεντ Πάσαλιτς που είχε επιστρέψει από την πατρίδα του την Βοσνία και μοναδικό απόντα των Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Πλέον κι ενώ η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι και πρώτο για το 2013 με το Περιστέρι ξεκίνησε μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η παραμονή του Τζέρεμι Χαντ για τουλάχιστον ακόμη έναν μήνα στο ρόστερ του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...