Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Το απίστευτο ρεκόρ του Καπόνο

Ο Τζέισον Καπόνο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του "τριφυλλιού" ήταν εξαιρετικός, καθώς στα πρώτα 6 λεπτά της παρουσίας του στο παρκέ σημείωσε 14 πόντους!

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού σούταρε εξαιρετικά γρήγορα, ευστοχώντας σε διαδοχικά σουτ, όμως ο Καπόνο μπορεί να σουτάρει και ακόμα πιο γρήγορα.

Συγκεκριμένα σε μία εκπομπή του Αμερικανικού καναλιού "FSN" η οποία ασχολείται με την επιστήμη των σπορ είχαν καλέσει τον Καπόνο, ο οποίος είχε ως στόχο να καταρρίψει τον νόμο "Τάκερ" που υπάρχει στο ΝΒΑ.

Ο νόμος αυτός δημιουργήθηκε το 1991 έπειτα από ένα ματς μεταξύ στους Μπουλς και τους Νικς. Τότε ο Τρεντ Τάκερ είχε καταφέρει να σκοράρει το νικητήριο καλάθι για την ομάδα της Νέας Υόρκης, ευστοχώντας σε ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

FSN Sport Science - Ep9 - Tricks of the Trade -... από greenfaliro

Η ομάδα του Σικάγο αντέδρασε με αποτέλεσμα να θεσπιστεί ένας νόμος που προέβλεπε να μην μετράει ένα καλάθι που σημειώνεται σε λιγότερο από τρία δέκατα του δευτερολέπτου αν ο παίκτης που σουτάρει πιάσει την μπάλα και την πετάξει μετά.

Η  εκπομπή κάλεσε τον Καπόνο για να "σπάσει" τον συγκεκριμένο νόμο, με τον Αμερικανό να... διαλύει τα χρονόμετρα!

Δείτε το απίστευτο σερί του Καπόνο στο ματς με τη Ζαλγκίρις...

Nightly Notable: Jason Kapono, Panathinaikos... από Euroleague_Basketball

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...