Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αναβολή και ένταση στην γενική συνέλευση της ΑΕΚ


Η διαδικασία άρχισε με έναν οπαδό να απευθύνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ και να λέει: "Κάθεστε στις καρέκλες μόνο και μόνο για να πηγαίνετε ταξίδια με την ΑΕΚ".

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, απάντησε λέγοντας: "Εγώ πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;".

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ και εκπρόσωποι των καταληψιών οπαδών ζήτησαν επιτακτικά από τον Δημητρέλο να τους παρουσιάσει στοιχεία για τις κινήσεις της ΠΑΕ την τριετία Αδαμίδη καθώς και αυτές μεταξύ ΠΑΕ και Empire, προκειμένου να επιβεβαιωθεί αυτό που έλεγε ο Βασίλης Πουλάκος, ότι δηλαδή οι Παππάς και Νοτιάς διέθεσαν στο διάστημα της θητείας Αδαμίδη το ποσό των 19,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα παραπάνω αιτήματα κατατέθηκαν από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου, ενώ παρόντες ήταν τα παιδιά της κατάληψης και όλοι μαζί άσκησαν μεγάλη πίεση στον Ανδρέα Δημητρέλο προκειμένου να να τα κάνει αποδεκτά.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επικοινώνησε με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο ο οποίος απουσίαζε στην Τρίπολη και τον ενημέρωσε σχετικά, ενώ ο πρόεδρος της ΑΕΚ κλήθηκε να υπογράψει δέσμευση ότι μέχρι την Πέμπτη θα παραδώσει τα σχετικά έγγραφα.

Σημειώνεται πως η γεμάτη ένταση Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου, όπως ήταν ήδη γνωστό, λόγω της τεχνητής έλλειψης απαρτίας, επειδή δεν είχαν καταθέσει τις μετοχές τους οι Νίκος Νοτιάς και οι Supporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...