Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Προσφυγή ο Λαγός, συναινετικό η ΑΕΚ


Την επιθυμία του να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Παναγιώτης Λαγός στον στενό του κύκλο, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας
 
Η περίπτωση του Παναγιώτη Λαγού είναι ιδιαίτερη  για την ΑΕΚ που καλείται να βρει λύση με τον αρχηγό της. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό και σίγουρα σε αυτό έπαιξε τον κυριότερο ρόλο ο σοβαρός τραυματισμός που είχε το 2006.

Ενώ είχε όλα τα εχέγγυα να κάνει σπουδαία καριέρα προερχόμενος από τον Ηρακλή ως Νο1 ταλέντο της χώρας μας, δυστυχώς στάθηκε άτυχος και από εκείνη τη χρονιά δεν θύμισε ποτέ τον Λαγό του Ηρακλή.

Σκέφτονται διαζύγιο και οι δύο

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Live Sport, ο Λαγός σκέφτεται να καταθέσει προσφυγή, ακολουθώντας το δρόμο του Γιάννη Κοντοέ, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα του αλλά και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια νέα ομάδα που θα υπάρχει λιγότερη πίεση από αυτή της ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά, το ίδιο σκέφτεται και η διοίκηση της Ένωσης προκειμένου να κόψει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί (από έναν πιθανό διακανονισμό) και να αντικαταστήσει τον παίκτη με έναν νεαρότερο ποδοσφαιριστή που να μην είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και να βοηθήσει την ΑΕΚ άμεσα στην προσπάθεια σωτηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...