Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Βαλβέρδε καλεί Τζιμπούρ στη Βαλένθια

Μεταγραφικό στόχο της Βαλένθια αποτελεί ο Ράφικ Τζιμπούρ, όπως αναφέρει στη διαδικτυακή έκδοσή της η γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Στο σχετικό θέμα αναφέρεται ότι οι «νυχτερίδες» θα επιδιώξουν τη μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση και πρώτη επιλογή είναι ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού, τον οποίο ο νυν τεχνικός της Βαλένθια και πρώην του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους».

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: «Η Βαλένθια, προσεχής αντίπαλο της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των "16" του Τσάμπιοςν Λιγκ, θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο τεχνικός της, Ερνέστο Βαλβέρδε, θα ζητήσει τον Αλγερινό διεθνή Ραφίκ Τζεμπούρ (28 ετών), του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του 2013.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά από την εποχή που ο Βαλβέρδε ήταν στην Ελλάδα (2010-2012). Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Οσέρ και στο παρελθόν είχε παρακολουθήσει η Μαρσέιγ, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αγωνίστηκε με την ομάδα του Πειραιά στη φάση των ομίλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...