Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Δικαίωση της Παναχαϊκής από τη ΕΠΟ για τον αγώνα με τη Λάρισα


Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ένσταση της Παναχαϊκής για τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕΛ (1-1) για την 7η αγωνιστική της Football League. Κατά συνέπεια, η Λάρισα χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά και στην Πατρινή ομάδα προστίθενται 2 βαθμοί στη βαθμολογία.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ αναφέρει: «Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και την πρόσθετη παρέμβαση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBΙΟ κατά της από 30-10-2012 απόφασης της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ. Απορρίπτει την έφεση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBIO ως απαράδεκτη και διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με ημερομηνία 30-10-2012 απόφαση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄-Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, με την οποία ορίστηκε ο αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 της 7ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία επισημαίνεται: «Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Πανταζή ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την νομική μας επιλογή και κήρυξε παράνομο τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ Παναχαϊκή – ΠΑΕ Λάρισα και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταθέσει εμπρόθεσμη ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ Λάρισα θα κερδίσει δύο ακόμα βαθμούς οι οποίοι θα αφαιρεθούν από την ΠΑΕ Λάρισα, η οποία θα χάσει επίσης άλλους 3 βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...