Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Σφαλιάρα» και για την Σαράποβα στο Γουίμπλεντον - «Βροχή» αποχωρήσεων εξαιτίας τραυματισμών

Μία αρνητική «αύρα» υπάρχει φέτος στο Γουίμπλεντον για τα φαβορί. Γιατί ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν νωρίτερα από ότι αναμενόταν για το σπίτι τους. Η Μαρία Σαράποβα ήταν το νέο θύμα ήττας έκπληξης στο τουρνουά από το οποίο επτά τενίστες αποχώρησαν εξαιτίας τραυματισμού μέσα στην ίδια ημέρα.

Επειτα από την ήττα του Ραφαέλ Ναδάλ στον πρώτο γύρο, ούτε η Σαράποβα κατάφερε να προχωρήσει στο τουρνουά. Το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης έχασε με 6-3, 6-4, από την άγνωστη 19χρονη και μόλις νο131 στον κόσμο, Μισέλ Λαρσέ ντε Μπρίτο.

Η Σαράποβα, αν και είχε πρόβλημα στο μηρό της, κατάφερε τουλάχιστον να ολοκληρώσει την αναμέτρηση. Αλλοι έφυγαν νωρίτερα. Το νο2 στον κόσμο, Βικτόρια Αζαρένκα, ο Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, ο Μάριν Τσίλιτς, ο Τζον Ισνερ, ο Ραντεκ Στέπανετς και η Γιαροσλάβα Σβέντοβα θα μπορούσαν να ήταν οι εύκολοι νικητές των αναμετρήσεων. Αντί αυτού έφυγαν από το τουρνουά τραυματίες.

Μαζί τους και ο άνθρωπος που προκάλεσε το πρώτο μεγάλο σοκ φέτος στο Γουίμπλεντον, ο Στιβ Νταρσίς που απέκλεισε στον πρώτο γύρο τον Ναδάλ, αλλά δεν κατάφερε να παίξει στο δεύτερο εξαιτίας προβλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...