Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η Βραζιλία νίκησε 2-1 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών προκρίθηκε η Βραζιλία ύστερα από τη νίκη της με σκορ 2-1 επί της Ουρουγουάης. Ο ημιτελικός διεξήχθη στο Μπέλο Οριζόντε και ήταν ένα ματς με ένταση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές, δίχως όμως να έχει υψηλό ρυθμό.

Η Ουρουγουάη κατάφερε να περιορίσει τον Νεϊμάρ, χτύπησε το ματς επί ίσοις όροις, αλλά στο τέλος (86') δέχθηκε το γκολ που την άφησε έξω από τον τελικό. Η Βραζιλια ήθελε να περάσει και τα κατάφερε, αν και οι παίκτες της δεν έπιασαν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Τώρα, οι άσοι του Φελίπε Σκολάρι αναμένουν τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού (Ισπανία-Ιταλία) ώστε να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο 15' ο Νταβίντ Λουίζ ανέτρεψε τον Λουγκάνο και καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Ουρουγουάης. Ο Φορλάν έκανε το σουτ, αλλά ο Σέζαρ απέκρουσε και η Ουρουγουάη δεν προηγήθηκε στο σκορ, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.

Η Βραζιλία έκανε το 1-0 στο 41' με τον Φρεντ και η Ουρουγουάη ισοφάρισε (1-1) στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (49') με σουτ του Καβάνι κι ενώ η άμυνα των Βραζιλιάνων απέτυχε να διώξει τη μπάλλα.

Στη συνέχεια το ματς κρεμόταν σε μια κλωστή και ήταν φανερό ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό. Τελικά, στο 86' ο Παουλίνιο έκανε το 2-1 για τη Βραζιλία.

Διαιτητής: Οσές(Χιλή).

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Αλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Φρεντ, Οσκαρ(73' Ερνάνες), Νεϊμάάρ(90' Ντάντε), Λουίζ Γκουστάβο, Χουλκ(64' Μπαρτράντ), Παουλίνιο.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Ροντρίγκεζ, Σουάρες, Περέιρα, Φορλάν, Αρεβάλο, Γκονζάλες(83' Γκαργκάνο), Κάσερες, Καβάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...