Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η Λίγκα καλεί την ΕΠΟ να αποφασίσει για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν

Αναρμόδια να αποφασίσει για το αν και ποιες ποινές θα πρέπει να επιβληθούν στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν δήλωσε η Σούπερ Λίγκα, στην αποψινή «μαραθώνια» συνεδρίασή της που διήρκεσε περίπου πέντε ώρες.

Η διοργανώτρια του επαγγελματικού πρωταθλήματος καλεί την ΕΠΟ να αποφασίσει για το αν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν έλαβαν άδεια συμμετοχής για το Γιουρόπα Λιγκ, θα έχουν επιπτώσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα (περιορισμό μεταγραφών), με δεδομένο το ότι το συγκεκριμένο θέμα ανήκει στην αρμοδιότητά της.

Όπως αποφασίστηκε, θα τεθεί ερώτημα στην ΕΠΟ για το ποιες είναι τελεσίδικα οι αδειοδοτημένες ομάδες και αν η απόφαση της UEFA έχει συνέπειες και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στη σχετική ψηφοφορία συμμετείχαν 14 ομάδες, με τις 12 εξ αυτών να ψηφίζουν υπέρ του αιτήματος και τους Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα κατά.

«Η Σούπερ Λίγκα εισηγείται τις ποινές, η ΕΠΟ αποφασίζει για τις άδειες», διευκρίνισε ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιάννης Μώραλης προσθέτοντας πρόσθεσε ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να αποσαφηνίσει το πότε θα εξετάζονται οι φάκελοι και ποιες ποινές θα επιβάλλονται.

Όσο για την πρόταση της NOVA περί επέκτασης της συνεργασίας ως το 2017 αλλά με μειωμένο τίμημα, ο κ. Μώραλης είπε ότι υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο.

Τον συνεταιρισμό απασχόλησε, επίσης, το ζήτημα του ΟΠΑΠ, καθώς δεν έχουν απάντηση ως προς τις προθέσεις του οργανισμού για τη διαφήμιση στις φανέλες, με τη Λίγκα να καθιστά σαφές ότι «αν δεν υπάρξει απάντηση, θα κοιτάξουμε κι εμείς να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας».

Όπως αποφασίστηκε, η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 11 Ιουλίου, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...