Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΑΟΚ - Μαλέλης: «Θετική ατμόσφαιρα με το Δημήτρη Κοντομηνά»

Καλό είναι το κλίμα που έχει αναπτυχθεί, για τη συνέχιση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με το Δημήτρη Κοντομηνά, σύμφωνα με το Μανώλη Μαλέλη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, η οποία πάντως δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. Ο σύμβουλος του ομίλου Κοντομηνά, με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις, παραδέχθηκε πως θα πρέπει πρώτα να διευκρινιστούν συγκεκριμένα σημεία της συνεργασίας, ώστε να ολοκληρωθεί και από τυπικής άποψης το ζήτημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την προοπτική νέας συνεργασίας του ΠΑΟΚ με το Δημήτρη Κοντομηνά: «Υπάρχει θετικό κλίμα, αλλά μετά τη χθεσινή (26/06) συνάντηση με τον κ. Κοντομηνά υπάρχει μια ακόμα πιο καλή ατμόσφαιρα, ένα κλίμα εποικοδομητικό. Υπάρχει εγγύτητα απόψεων σχετικά με την συνέχιση της συνεργασίας. Πιστεύει ο κ. Κοντομηνάς ότι αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων του ομίλου, θα υπάρχει στήριξη από την ομάδα σε όλους τους τομείς. Και στην ασφαλιστική εταιρία και στους κινηματογράφους. Υπάρχει προγραμματισμένη ακόμα μία συζήτηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα, στην οποία θα διευκρινιστούν όλα αυτά».

Για το εάν ο Δημήτρης Κοντομηνάς μπορεί να αναλάβει, κάποια στιγμή, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει ο Πλάτωνας, αλλά δεν μπορώ να ζω ουτοπιστικά. Η μεγάλη πρόθεση βεβαίως είναι να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι πολύ νωρίς, έχει σημασία τώρα που υπάρχει διάθεση για συνέχιση της βοήθειας. Την επόμενη εβδομάδα θα καθίσουμε να συζητήσουμε την επέκταση της συνεργασίας και ίσως και για άλλα προϊόντα του ομίλου. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, εγώ ήμουν λίγο προβληματισμένος για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Χρειάζεται πίστωση χρόνου, όλα αυτά μπορούσαν να δημιουργήσουν ερωτήματα, αλλά του δώσαμε κάποιες απαντήσεις που ελπίζω να τον κάλυψαν. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

Για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ: «Έχει εκτιμηθεί πολύ το έργο τους και ιδιαίτερα η προσπάθεια του κ. Πρέλεβιτς, που μάλιστα δουλεύει αφιλοκερδώς, για τα χρέη, για την αξιοπιστία της ομάδας, για όλα. Υπάρχει θετικό ισοζύγιο κι αυτό το βλέπει θετικά ο κ. Κοντομηνάς. Όπως υπάρχει άριστο κλίμα και αλληλοεκτίμηση και με τον κ. Γαλατσόπουλο. Μέσα στο πλαίσιο της μελλοντικής συνεργασίας εξετάζεται η εκμετάλλευση του χώρου μέσα στο γήπεδο που θα αποτελέσει πιθανό αντικείμενο συνεργασίας με τον όμιλο Κοντομηνά».

Για το πλαίσιο της νέας συνεργασίας: «Η συνεργασία θα κυμανθεί στα ίδιο πλαίσιο, υπάρχει θετική ατμόσφαιρα, θα διευκρινιστούν ορισμένα σημεία της συνεργασίας και από εκεί θα είναι η αφετηρία και πάλι της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τη νέα χρονιά. Στην προσπάθεια αυτή που γίνεται θα ήθελα να δω αξιόλογα στελέχη που ήταν στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ πιο κοντά, όπως παλιούς προέδρους σαν τους Βεζυρτζή, Αλεξόπουλο, Οικονομίδη, και παράγοντες σαν τους Αμοιρίδη, Πανάκα, Πατρίδα, όλους αυτούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βοήθησαν τον ΠΑΟΚ κατά καιρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...