Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μειώθηκε η τιμωρία του ΠΑΟ από την Ευρωλίγκα

Κατά δύο αγωνιστικές (από 4 κεκλεισμένων των θυρών σε 2) μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα. Το αρχικό πρόστιμο ύψους €40.000 παρέμεινε ως είχε, συνοδευόμενο απ' τη σημείωση-προειδοποίηση πως "η ύπαρξη νέων περιστατικών στις προσεχείς 2 σεζόν θα δικαιολογούν πολύ σκληρότερες κυρώσεις".

Δικαίωση εν μέρει για τον Παναθηναϊκό, καθώς ύστερα από τη συνεδρίαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Euroleague την Παρασκευή, η ποινή των πρασίνων μειώθηκε κατά δύο αγωνιστικές, έτσι τη νέα σεζόν θα δώσουν 2 ματς κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ για την συγκεκριμένη διοργάνωση, αντί για 4, όπως ήταν η αρχική απόφαση.

Οι πράσινοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στο μέλλον, καθώς όπως τους ανακοίνωσε κι η ίδια η Euroleague θα είναι υπό... επιτήρηση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι η Ευρωλίγκα είχε τιμωρήσει τους πράσινους για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ και την ΤΣΣΚΑ στο Top-16, αλλά και για το γεγονός ότι το γήπεδο στους δύο αγώνες κόντρα στους "Μπλαουγκράνα" στην Αθήνα για τα προημιτελικά είχε πολύ περισότερο κόσμο απ' όσο χωράει σε βαθμό του να είναι επικίνδυνο για τους ίδιους τους φιλάθλους.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...