Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΠΑΟΚ: "Προσεκτικά η επιστροφή στο γήπεδο"

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ έγινε την Τετάρτη με τον Χουμπ Στέφενς και τους συνεργάτες του (μέσα σε αυτούς θα είναι και ο Γιώργος Γεωργιάδης) να καλοσωρίζουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

"Θέλουμε να εντάξουμε προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές στους αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς προέρχονται από αποχή 3 εβδομάδων και αυτές τις μέρες επίσης περνούν επίπονους εργομετρικούς ελέγχους. Οπότε μετά την πρώτη γνωριμία, θέλαμε απλά να τους επαναφέρουμε την αίσθηση της μπάλας", είπε ο Ολλανδός.

Στη προπόνηση βρέθηκαν και νεαροί Κιοσέ, Σαββίδης, Κουλούρης, Ποζατζίδης, Πόζογλου, καθώς και οι Τζανδάρης, Κάρταλ που επέστρεψαν από δανεισμό ενώ απουσίασαν οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Κάτσε, Λάζαρ και Ιτάνζ αφού εξασφάλισαν λίγες μέρες παραπάνω άδεια, λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες.

Ως γνωστόν οι Κωνσταντινίδης - Πέλκας ακόμη έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Στις προπονήσεις δοκιμάζεται και ο Ελληνικής καταγωγής, Παναγιώτης Καρντιάντι που είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και αγωνιζόταν στην β' ομάδα της Λοκομοτίβ Μόσχας.Την Πέμπτη θα διεξαχθεί μία απογευματινή προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, ενώ το πρωί θα περάσει το δεύτερο γκρουπ από εργομετρικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...