Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πρώτη συγκέντρωση με χαμηλούς τόνους για τους «πράσινους»

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε απόψε ο Παναθηναϊκός, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου, προανήγγειλε τη δημιουργία ενός συνόλου που θα παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Παρών στην Παιανία ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι δυνατότερος τη νέα αγωνιστική χρονιά.

«Αναμφισβήτητα, είμαστε πιο οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα και ξεκινάμε τη νέα σεζόν με καθαρό μυαλό. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή, βασιζόμενη σε πολλά καινούργια πρόσωπα, αλλά και στα νέα παιδιά που τόσο πιστεύουμε», δήλωσε ο κ. Αλαφούζος.

Από την πλευρά του, ο Αναστασίου απέφυγε να θέσει στόχους. «Πάνω απ' όλα πρέπει να γίνουμε ομάδα και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας. Η φιλοσοφία μας είναι να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, πάντα με τακτική πειθαρχία», υπογράμμισε.

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ΄΄ταμείο΄΄. Η μόνη πίεση που θέλω να έχετε σαν παίκτες είναι για το πώς θα γίνετε καλύτεροι, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Αυτό θέλουμε και αυτό θα φροντίσουμε να εφαρμόσουμε», συμπλήρωσε.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 2 Ιουλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...