Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΑΕΚ: Λύμπε προτείνει, Δέλλας εγκρίνει

Η τελική αντεπίθεση για τα μεταγραφικά θέματα ξεκινάει από την βδομάδα που μας έρχεται. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει στα χέρια του έτοιμη λίστα από μεταγραφικούς στόχους, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμφωνεί και επιβλέπει, με τον Τραϊανό Δέλλα να λέει την τελευταία λέξη για κάθε μεταγραφική κίνηση.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει έτοιμη τη δική του λίστα μέσα στην οποία υπάρχουν για κάθε μια από τις θέσεις που υπάρχουν κενά, τουλάχιστον πέντε ταλαντούχοι και ισάξιοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να τα καλύψουν.

Μέσα σε αυτά τα ονόματα και οι προτάσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Ένωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος εγκρίνει τις προτάσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του και περιμένει και αυτός την τελική εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, Τραϊανού Δέλλα.
Από το μπλοκάκι του Τράι έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που του έχουν προτείνει οι συνεργάτες του.

Ωστόσο, ο Δέλλας εξετάζει με μεγάλη προσοχή κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε να δει αν ο κάθε ποδοσφαιριστής ταιριάζει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχει φτιάξει για την ομάδα και εν συνεχεία δίνει την τελική του απόφαση.

Η συνεργασία του με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο είναι άψογη, καθώς οι δύο άντρες του προτείνουν παίκτες που έχουν τσεκάρει, ωστόσο την τελική απόφαση για όλα την παίρνει ο ίδιος ο Δέλλας.

Η ικανοποίηση του Τίγρη

Μέσα σε όλα τα θέματα που τρέχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΑΕΚ, έχει ήδη έναν λόγο για τον οποίο είναι χαρούμενος για την επιλογή του. Φυσικά μιλάμε για την συνεργασία των ανθρώπων που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.

Η άριστη συνεργασία Δέλλα-Λύμπε-Ντούσαν, έχουν φέρει το χαμόγελο και την ικανοποίηση στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα του δικεφάλου, που βλέπει πως η επιλογή του να εμπιστευτεί για τη νέα εποχή της ΑΕΚ τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ήταν πετυχημένη.

Το σύνθημα "μοναχά Ένωσις" που θέλησε να περάσει ο Τίγρης, ξεκινάει μέσα από την ίδια την ομάδα και για αυτό το λόγο είναι σίγουρος πως το σχέδιο θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...