Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Συμπλοκές μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Καλαμαριά

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη σε δρόμους της Καλαμαριάς, ξέσπασαν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του "δικεφάλου" με τον τοπικό Απόλλωνα.

Οι συμπλοκές δεν διήρκεσαν αρκετή ώρα, ενώ η αστυνομία προέβη σε μαζικές προσαγωγές οπαδών.

Πάνω από 30 οπαδοί του Αρη προσήχθησαν από τους αστυνομικούς στην Καλαμαριά μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Απόλλων.

Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 1-2

Με γκολ των Σεκού Ολίσε και Λίαμ Λόρενς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του γειτονικού Απόλλωνα στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς, υπό το βλέμμα περισσοτέρων από 2.500 οπαδών των δύο ομάδων.

Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε τον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-4-2 στον κακό αγωνιστικό χώρο του μακεδονικού γηπέδου, ωστόσο μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου δεν δικαιώθηκε. Από εκείνο το χρονικό σημείο και ως το 60' τα δεδομένα άλλαξαν, ο Σεκού Ολίσε άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ στο 20' και έχασε κλασική ευκαιρία στο 32', ενώ στο 54' ο θετικότατος Λίαμ Λόρενς διπλασίασε τα γκολ του "δικεφάλου".

Η μεσαία και επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων πήρε καλό βαθμό, ενώ διακρίθηκαν οι Πάμπλο Γκαρσία, Λίαμ Λόρενς, Σεκού Ολίσε και Έργκους Κάτσε. Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ενώ η ομάδα που χαμογέλασε τελευταία ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς που μείωσε στο 89ο λεπτό με πλασέ του Σεραφείμ Μωυσίδη.

Οι συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Βαλσαμάκης (46' Καρατζιοβαλής), Πιτσόκος (62' Σακάς), Λιώνης (64' Κτιστόπουλος), Κισκαμπάνης (78' Λουιζίδης), Καππίας, Βέργος (64' Βέντζιος), Μυλώσης (46' Γκουγκουλιάς), Πασιαλής (46' Αλμπάνης, 72' Γιαννουδάκης), Μανουσαρίδης, Ναλμπάντης (54' Προβατίδης), Λι Κουάντο (46' Δρόσος).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας (60' Κωνσταντινίδης), Σπυρόπουλος (60' Ποζατζίδης), Κατσικάς, Τζανδάρης, Γκαρσία (60' Πόποβιτς), Κάτσε, Λόρενς (60' Δεληγιαννίδης), Ολίσε (60' Νέσιντ), Γιάννου, Αθανασιάδης (46' Πέλκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...