Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Με... άνεση στην οκτάδα η Εθνική πόλο Ανδρών!

Η Εθνική πόλο των Ανδρών έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης και με το εμφατικό 13-5 επί της Νοτίου Αφρικής προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 Στα δυο πρώτα οκτάλεπτα η Νότια Αφρική δυσκόλεψε την ελληνική ομάδα, που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό με αποτέλεσμα παρά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, το σκορ να κλείσει στο 6-4.

Οι Νοτιοαφρικανοί, μάλιστα, κατάφεραν δυο φορές να ισοφαρίσουν με τον Γούνα, όμως στο τέλος με δυο γκολ να δίνει το προβάδισμα στην Ελλάδα με 6-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα άλλαξαν, αφού η Εθνική έπιασε ρυθμό και πήρε από νωρίς διαφορά ασφαλείας (10-4). Κολόμβος και Φουντούλης ανέλαβαν το έργο του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο όλα είχαν κριθεί και ο Σάκης Κεχαγιάς είχε την δυνατότητα να δώσει ανάσες στους παίκτες του ενόψει του προημιτελικού της Τρίτης

Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας για την πρόκριση στον ημιτελικό θα γίνει κόντρα στη νικήτρια του ζευγαριού Ουγγαρία-Καζακστάν

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-0, 3-1

Ελλάδα: Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Αφρουδάκης 2, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης

Ν. Αφρική: Καρντ, Μπάντενχορστ, Ντάουνς, Μολινό, Λερού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...