Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σαβιόλα: «Mεγάλος ο Ολυμπιακός και στην Ευρώπη»

Στον καημό των φίλων του Θρύλου «ακουμπάει» ο Αργεντινός άσος

Του Ηλία Δρυμώνα/enet.gr

Μιλούσε ο Χαβιέ Σαβιόλα, στην κάμερα της τηλεόρασης του Ολυμπιακού, κι ήταν σα ν' ακούγαμε τον προπονητή του, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ή το συμπατριώτη του, Αριέλ Ιμπαγάσα: «Eίναι τιμή και πλεονέκτημα να παίζω γι'αυτή την ομάδα και θέλουμε πάρα πολύ να γίνουμε μεγάλοι και στο ευρωπαϊκό στερέωμα». Με 24 παίκτες αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (25/7) η αποστολή των ερυθρολεύκων για τη Γερμανία, όπου θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων.

Οποιος κι αν προσπάθησε να "δασκαλέψει" τον Σαβιόλα, για το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, αποκλείεται να τα κατάφερνε καλύτερα από τον Μίτσελ ή τον Ιμπαγάσα, καθώς ο "κούνελος" χρησιμοποίησε ουσιαστικά δικές τους κουβέντες, για ν'αγγίξει τις καρδιές των φιλάθλων. Κι αν δεν είναι το ευρωπαϊκό μεγαλείο που ονειρεύεται το πλήθος, έχοντας σχεδόν... μπουχτίσει πια με φιέστες για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, τότε ποιό;
Λιτό, και σαφέστατο, λοιπόν, το μήνυμα που εξέπεμψε ο Σαβιόλα: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να κάνω την ομάδα μεγάλη στην Ευρώπη. Εχω παίξει ενάντια στον Ολυμπιακό. Ηταν πάντα ένας ωραίος αντίπαλος για να παίζεις, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει διαρκώς στο Champions League, οπότε είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που ανήκω τώρα σ'αυτόν. Είχα μία υποδοχή πολύ συγκινητική και όμορφη που δείχνει την αγάπη που έχει ο κόσμος για τους παίκτες. Ελπίζω κατά την διάρκεια της χρονιάς να μπορέσω να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη και να κάνουμε πάρα πολύ μεγάλο τον Ολυμπιακό. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνουμε μεγάλοι στην Ευρώπη".

Κι επειδή βιάζεται να μπει σε ρυθμούς αγώνων, ο Σαβιόλα φεύγει το απόγευμα της Πέμπτης (25/7), μαζί με τον Μεντζανί, για Γερμανία, όπου βρίσκεται από το πρωί η υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από 24 ποδοσφαιριστές: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγκιερι, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Βάις. Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή, με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...