Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ατρόμητος για... φίλημα!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Ατρομήτου, η οποία αν και ηττήθηκε σε φιλικό από την Γουέστ Μπρόμγουιτς με 3-1, έδειξε πως είναι φτιαγμένη για... μεγάλα πράγματα. 

Τις εντυπώσεις έκλεψε η ομάδα του Ατρομήτου, που για μία ώρα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην Γουέστ Μπρόμγουιτς, όμως στην συνέχεια οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν τους Περιστεριώτες, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 3-1.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καραγκούνη στο 11' μετά από πολύ καλή αντεπίθεση, και όμορφο τελείωμα από τον νεαρό άσσο.

Ο Ατρομητος, αν και είχε απέναντί του μία πολύ δυνατή ομάδα, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι που έγινε πάνω στον Παπαδόπουλο στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και ειδικά από το 60' και μετά, η Ελληνική ομάδα κατέβασε ταχύτητα, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πολλές αλλαγές που έκανε ο Παράσχος, που ήθελε να κάνει διάφορες δοκιμές.

Έτσι, οι Άγγλοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με δυνατή κεφαλιά από τον Ανελκά στο 55'. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 75' ο Μπεραΐνο, ο οποίος μάλιστα είχε και δοκάρι 5 λεπτά νωρίτερα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόζενμπεργκ στο 85', όταν με δυνατό σουτ νίκησε τον Σηφάκη και "έγραψε" το 3-1

   
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ (Κλαρκ): Μάιχιλ, Τζόουνς, Μακόλεϊ, Τάμας, Ποπόφ, Μουλούμπου, Γιάκομπ, Μπρουντ, Ρόζενμπεργκ, Λονγκ, Μπεραΐνο

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Πρίτο, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου, Καραγκούνης.


 gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...