Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Με τον Αντσελότι θα επιστρέψουν οι αξίες της Ρεάλ»

Τα πλάνα της Νάπολι για την επόμενη σεζόν καταστρώνει ο Ράφα Μπενίτεθ. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και για τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία έχει εργαστεί στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου ο ισπανός προπονητής….

Ο νέος τεχνικός των «παρτενοπέι» εξήγησε πως με τον Ιταλό θα επιστρέψουν οι αξίες των Μαδριλένων.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας πολύ καλός άνθρωπος και πιστεύω ότι θα επαναφέρει κάποιες από τις αξίες της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες έχουν χαθεί στην επιθυμία για νίκη με κάθε κόστος», τόνισε ο Μπενίτεθ στη Eurosport και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα είχε την ομάδα για να κερδίζει με διαφορά και έχει χάσει κάποια πράγματα που πιστεύω ότι θα τα επαναφέρει ο Αντσελότι».

Όσον αφορά τον Καγιεχόν και τον Αλμπιόλ που πήραν πριν από λίγο καιρό οι Ιταλοί, ο Ισπανός τόνισε: «Ήθελα παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για εμένα, παίκτες που ξέρουν τι χρειάζομαι και θα μπορώ εύκολα να επικοινωνήσω μαζί τους και έχουν αρκετή εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να γίνει πιο εύκολη η προσαρμογή τους».

Καταλήγοντας, ο 53χρονος προπονητής μίλησε για την μεταγραφή του Ιγκουαΐν: «Ελπίζω να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία που λείπει από το ρόστερ μας. Αυτή η ομάδα τα έχει πάει πολύ καλά στο ιταλικό πρωτάθλημα και χρειάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω, αφού ο πρόεδρος δίνει τα πάντα για την ομάδα και χρειάζεται να έχει έμπειρους παίκτες».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...