Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Προς παραμονή ο Κάρολ, τελειώνει ο Κοντρέρας

Την ώρα, που τα δεδομένα για τον Ρόι Κάρολ φαίνεται πως αλλάζουν και ο βορειοϊρλανδός μένει στον Ολυμπιακό, ο Πάμπλο Κοντρέρας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Η έλευση του Ρομπέρτο έφερε τον Κάρολ πολύ κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία αλλαγή στις διαθέσεις των ερυθρολεύκων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του Κάρολ, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει μία πολύ δυνατή τριάδα τερματοφυλάκων.

Αντίθετα, όπως όλα δείχνουν ο Κοντρέρας θ' αποτελέσει παρελθόν για τους πειραιώτες με την επιστροφή της ομάδας από τη Γερμανία. Ο χιλιανός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη μη συμμετοχή του στα τελευταία δύο φιλικά.

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ καλείται να πάρει αποφάσεις και για κάποιους παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισπανός είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχει καταβάλει στην προετοιμασία ο Διαμαντάκος

. Ο Μίτσελ μάλιστα σκέφτεται να κρατήσει στην ομάδα τον νεαρό επιθετικό, επιβραβεύοντας τον για την εικόνα που δείχνει στην προετοιμασία. Αντίθετα, ο Ντε Βινσέντι δεν έχει καταφέρει να πείσει τον 50χρονο κόουτς του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό ο Μίτσελ να εισηγηθεί το δανεισμό του αργεντινού μέσου.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...