Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μένει... σπίτι του ο ΠΑΣ

Οριστική είναι πλέον η παραμονή του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, με την διοίκηση του συλλόγου να ξεκαθαρίζει την κατάσταση με ανακοίνωσή της. 

Στους «Ζωσιμάδες» θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας.

Με την κίνηση αυτή, οι Ηπειρώτες βάζουν ένα τέλος στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα, ενώ όπως όλα δείχνουν, η αλλαγή χλοοτάπητα θα γίνει από τον επόμενο Μάιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανόησης, διευκρινίζει ότι  η ομάδα μας έχει δηλώσει για έδρα της  στο φετινό πρωτάθλημα το Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και σε αυτό θα αγωνισθεί, τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος όσο και σε αυτούς του κυπέλλου».

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε διπλό πρόγραμμα. Το πρωί, το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση και την μυική ενδυνάμωση, ενώ το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές σε ασκήσεις ταχνικοτακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπέριος, Ντάσιος, Κοροβέσης, Τσάβες και ο Σκόνδρας, με τον τελευταίο όμως να συμμετέχει σε μερικές ασκήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του.

 gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...