Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μεντί Αμπέιντ: Δάνειο από Νιουκάστλ πήρε ο ΠΑΟ

Επιλογή Νταμπίζα ο 21χρονος Αλγερινός μέσος που έρχεται για ένα χρόνο

Ο Μεντί Αμπέιντ είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Παναθηναϊκός για τη μεσαία γραμμή. Ο Αλγερινός άσος βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Δευτέρας (29/07) και θα αγωνίζεται με το Τριφύλλι για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο 21χρονος Αλγερινός χαφ θα παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους Αγγλους) από τη Νιουκάστλ και το απόγευμα της Τρίτης (30/07) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους “πράσινους”. Το να έρθει στον Παναθηναϊκό ο ταλαντούχος άσος, έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα και οι διασυνδέσεις που έχει στη Νιούκαστλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμπέιντ δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ τουΠαναθηναϊκού, αφού είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία. Μάλιστα έχει αγωνιστεί με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες των Γάλλων, από τον Σεπτέμβριο του 2009 ως τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν κι επέλεξε τελικά πως θα αγωνίζεται για την Αλγερία.

Ο Μεντί Αμπείντ αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2011 στη Λάνς και έπειτα πήρε μεταγραφή στη Νιουκάστλ, με την η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Σκοτσέζικη Σεν Τζόνστον. Επίσης σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό το τελευταίο της διαδικασίας των πέναλτι (4-4) στο ματς των δυο ομάδων στην Πορτογαλία, που στην κανονική διάρκεια έληξε 1-1.

Μάλιστα, έχει αγωνιστεί με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες των «τρικολόρ», από τον Σεπτέμβριο του 2009 ως τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν κι επέλεξε τελικά πως θα αγωνίζεται για την Αλγερία. Με την ομάδα της πατρίδας του, είναι διεθνής σε επίπεδο Κ23 και έχει κάνει ως τώρα 4 συμμετοχές.

Πλέον ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση στόπερ με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να είναι ο επικρατέστερος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Newcastle United για τον μονοετή δανεισμό του διεθνούς Αλγερινού ποδοσφαιριστή Mehdi Abeid»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...