Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ζήκος: «Να βγάλουμε παιδιά για την ΑΕΚ»

Ο Άκης Ζήκος μίλησε για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ τονίζοντας ότι στόχος είναι να βγουν παιδιά που θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. 

Στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε η παουσίαση των Ακαδημιών της ΑΕΚ με την τριανδρία των Δέλλα-Λυμπερόπουλου-Ζήκου να δίνει το παρών.

Ο υπεύθυνος όλων των τμημάτων των Ακαδημιών της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος για τους ίδιους δεν είναι οι νίκες, αλλά πως θα φτιάξουν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα.

«Για μας δεν είναι αυτοσκοπός και η νίκη και το πρωτάθλημα, αλλά να βγάλουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται για την πρώτη ομάδα. Για μας αυτό είναι η νίκη και το πρωτάθλημα. Η νίκη πρέπει να προέρχεται από την αυτή την ολοκληρωμένη προσπάθεια. Εμείς να επιλέγουμε τα παιδιά. Θέλουμε η επιλογή να γίνεται με δικά μας κριτήρια, με δικά μας χαρακτηριστικά. Να τα εκπαιδεύσουμε σωστά και να τα διαπαιδαγωγήσουμε μέσα από την ΑΕΚ και τη δουλειά που θα γίνεται. Από μικρή ηλικία να δουλεύουν επαγγελματικά, να έχουν ήθος και στο τέλος να έχουμε παίκτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Έλληνες παίκτες».

Για το νέο του ρόλο ο Ζήκος τόνισε: «Είναι ότι το πιο σοβαρό και δημιουργικό έχω κάνει στην ζωή μου. Έχω να κερδίσω πολλά και να δώσω πολλά»



gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...