Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η φανέλα με το "9" στον Σαβιόλα - 2 VIDEO Από την υποδοχή

 
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Την φανέλα με το "9" πήρε ο Αργεντίνος άσος

Από νωρίς το απόγευμα αρκετές δεκάδες φίλοι της ομάδας είχαν πάρει θέση έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας ντυμένοι στα ερυθρόλευκα και περίμεναν την άφιξη του Αργεντινού, με την προσέλευση να μεγαλώνει ώρα με την ώρα και να φτάνει πάνω από 2.000!

Ο Σαβιόλα εμφανίστηκε στις 20:45 και ακολούθησε πανδαιμόνιο με συνθήματα, καπνογόνα και χειροκροτήματα. Εκείνος έδειξε έκπληκτος και ανταπέδωσε με ένα χειροκρότημα προς τον κόσμο λίγο πριν μπει στα γραφεία της ΠΑΕ. Περίπου δέκα λεπτά μετά εμφανίστηκε... πεζός ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωρίζοντας επίσης την αποθέωση με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος» να ακούγεται στην Αλεξάνδρας.

Λίγο μετά τις 21:00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε χαμογελαστός, ενώ λίγο αργότερα ο Σαβιόλα εθεάθη στην είσοδο των γραφείων φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού! Πλέον φαίνεται πως απομένει μόνο η ανακοίνωση.


Οι οικονομικές απολαβές του Σαβιόλα θα ανέρχονται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους ύψους 400.000 ευρώ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...