Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ανανέωσε με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Δώνης ως το 2012

Κάτοικος Περιστερίου για δυο ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Δώνης. Ο θεσσαλονικιός προπονητής συμφώνησε σε όλα με τον Γιώργο Σπανό στην καθοριστική συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης και έτσι παραμένει τιμονιέρης στην ομάδα του Ατρομήτου μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Έτσι μπήκε και τέλος στα όποια σενάρια που ήθελαν τον Δώνη να συζητά με τη Λάρισα, γεγονός που διέψευσε η πλευρά της ΑΕΛ.
Οι δύο άνδρες τα βρήκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου και πλέον, το πιο σημαντικό κεφάλαιο για τον Ατρόμητο έκλεισε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δώνης κατάφερε να περάσει τον επίμαχο όρο στο νέο του συμβόλαιο που θα του δίνει τη δυνατότητα να φύγει σε ομάδα του εξωτερικού, αν και εφόσον έρθει πρόταση κατά τη διάρκεια της διετίας.
Παράλληλα, οι αποδοχές του και των συνεργατών του, θα είναι αυξημένες σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, με τη διοίκηση του Ατρομήτου να αναγνωρίζει με αυτό τον τρόπο τη σημαντική συμβολή του Δώνη, στη φετινή επάνοδό της ομάδας του Περιστερίου στην Σούπερ Λίγκ, με τους «κυανόλευκους» να διαγράφουν μια καλή πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...