Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση από την οικογένεια Λιοσάτου με αιχμές για την Ομοσπονδία βόλεϊ

Δυο ανακοινώσεις εξέδωσε η οικογένεια του Δημήτρη Λιοσάτου, μια εβδομάδα μετά τον θάνατό του. Η πρώτη ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν δίπλα στον ίδιο και την οικογένειά του, η δεύτερη όμως είναι αρκετά καυστική και στρέφεται εναντίον του προέδρου της Ομοσπονδίας βόλεϊ, Στέλιου Προσαλίκα (χωρίς βέβαια να τον κατονομάζει).
Η οικογένεια του εκλιπόντος συμβούλου της ΕΟΠΕ μάλιστα, επέστρεψε την προσφορά των 500 ευρώ της ΕΟΠΕ αφήνοντας τις αιχμές της για θεατρινισμούς από πλευράς Ομοσπονδίας.  

Συγκεκριμένα:
«Η οικογένεια του  αδικοχαμένου Δημήτρη Λιοσάτου επιστρέφει την ύβρη των υποκριτικών συλλυπητήριων και της προσφοράς των 500 ευρώ στην μνήμη του εκλιπόντος, στον υπό αμφισβήτηση απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΠΕ και την αυλή του.
»Ο γενναίος αθλητής, φίλαθλος και διανοούμενος Δημήτρης Λιοσάτος από την νέα του πατρίδα, χαίρεται που η υποκριτική τέχνη, που μελέτησε και πρόβαλλε τόσα χρόνια, γνωρίζει άνθηση στο χώρο της ΕΟΠΕ».

Η πρώτη ανακοίνωση της οικογένειας του αδικοχαμένου μέλους του Δ.Σ της ΕΟΠΕ Δημήτρη Λιοσάτου είχε ως εξής: «Η οικογένεια του  Δημήτρη Λιοσάτου ευχαριστεί όλες τις ευαίσθητες ψυχές και τους φίλους που παρέμειναν πλάι της τις δύσκολες στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...