Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ο φάκελος του... killer ανοίγει ξανά για τον ΠΑΟ

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» την περασμένη Κυριακή την υπόθεση «τίτλος», του δίνει το δικαίωμα να να στρέψει το ενδιαφέρον του στις διοικητικές και τις μεταγραφικές εξελίξεις.
Τις τελευταίες μέρες ανακινήθηκε θέμα προέδρου με την διαρροή περί αποχώρησης του Νικόλα Πατέρα από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, αλλά και την δήλωση του ιδίου πως θα αποφασίσει μετά το τέλος της σεζόν, συν επίσης την συνάντηση που θα έχει με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Παράλληλα, η... μεταγραφολογία άρχισε με τα ονόματα (παλιά και καινούρια) να... σκάνε κατά ριπάς και την υπόθεση του... killer να ειναι η πρώτη που έρχεται στο προσκήνιο με τα ονόματα των Περ Κρόλντρουπ και Γουίλιαμ Γκαλάς να παίζουν δυνατά.
Αμεση προτεραιότητα του «τριφυλλιού» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι η απόκτηση του αμυντικού που θα δώσει μια και καλή τέλος στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο κέντρο των μετόπισθεν. Υπό αυτό το πρίσμα, η υπόθεση του... killer θα είναι το θέμα που θα μας απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό για άλλη μια μεταγραφική περίοδο.

«Πρόταση σε Κρόλντρουπ», λένε οι Ιταλοί
Από την Ιταλία, λοιπόν, προέκυψε ξανά θέμα με τον δανό αμυντικό της Φιορεντίνα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι. «Ο Παναθηναϊκός του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο, αλλά ο Πραντέλι τον θέλει στη Γιουβέντους, η οποία δεν έχει πρόβλημα να δώσει στον παίκτη -επίσης- τριετές συμβόλαιο», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα της «tuttomercatoweb».
Από την πλευρά των «πρασίνων» δεν επιβεβαιώθηκε το γεγονός, ότι δηλαδή έχουν κάνει πρόταση στον 31χρονο στόπερ, ωστόσο θεωρείται δεδομένη η επιθυμία να να τον φέρουν στην Ελλάδα, αφού είναι παίκτης που αρέσει στους Νιόπλια και Αντωνίου.

Εμπόδια Γιουβέντους και Ατλέτικο
Η υπόθεση είναι αρκετά δύσκολη, με δεδομένο ότι τον έχει προσεγγίσει η Γηραιά Κυρία, όμως οι «πράσινοι» ποντάρουν στο γεγονός ότι οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους τη νέα σεζόν στο Champions League, σε αντίθεση με την Γιουβέντους.
Βέβαια, από την άλλη ο νυν προπονητής του στους βιόλα, Τσέζαρε Πραντέλι οδεύει προς την Γιούβε και σε μια τέτοια περίπτωση ο Κρολντρουπ θα θέλει να τον ακολουθήσει, ακόμη κι αν η Φιορεντίνα του προτείνει διετές συμβόλαιο (κάτι δύσκολο, αφού η ομάδα της Φλωρεντίας τον θέλει μόνο για μια σεζόν ακόμη...). Στο παιχνίδι για την απόκτηση του δανού είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Περίπτωση Γκαλάς
Όσον αφορά τον Γουίλιαμ Γκαλάς, ο άσος της Αρσεναλ θεωρείται επίσης ιδανική περίπτωση και παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκος τον θέλει, όμως δεν είναι βέβαιο αν μπορεί να τον πάρει, μολονότι ο διεθνής Γάλλος αμυντικός μένει, όπως όλα δείχνουν ελεύθερος από τους Κανονιέρηδες.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κώστας Αντωνίου έχει κάνει κάποιες ενέργειες προς την πλευρά του 33χρονου αμυντικού, ενώ για λογαριασμό των «πρασίνων» ασχολείται με την υπόθεση και έλληνας μάνατζερ, που ψάχνει το θέμα...
Εφόσον δεν τα βρει ο Γκαλάς με την ομάδα του Βενγκέρ, οι «πράσινοι» θα χτυπήσουν την πόρτα του και ατού του «τριφυλλιού» σε αυτή την υπόθεση είναι οι Σισέ και Ζιλμπέρτο που τον γνωρίζουν και μπορούν να τον πείσουν...

Καλός, αλλά χωρίς παιχνίδια ο Καλάντζε
Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Κάχα Καλάντζε της Μίλαν. Η ομάδα του Μιλάνο αφήνει ελεύθερο στο τέλος της σεζόν τον Γεωργιανό αμυντικό, που τον Γενάρη είχε απασχολήσει ξανά τους «πράσινους» και είναι μια εφικτή λύση για τον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο, το αρνητικό με τον 31χρονο στόπερ είναι πως φέτος δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του και ο Νιόπλιας θέλει ο αμυντικός που θα έρθει στον «τριφύλλι» να προέρχεται από γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας του.
Χαλαρή προπόνηση λόγο... All Star Game
Με τους «πράσινους» που θα αγωνιστούν στο «All Star Game» της Μ.Τετάρτης να αποχωρούν στα μισά του προγράμματος, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και τελειώματα, ενώ όσοι δεν θα λάβουν μέρος στο All Star συνέχισαν με δίτερμα.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος, Δάρλας, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος.
Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστούν στη γιορτή του ποδοσφαίρου, Τζόρβας, Βύντρα, Νίνης, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης θα αγωνιστούν με την ελληνική ομάδα στο All Star Game, ενώ την ομάδα των ξένων θα ενισχύσουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σισέ (θα πάρει μέρος και στον διαγωνισμό των πέναλτι). Ο Νίκος Νιόπλιας θα είναι ο προπονητής των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...