Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Με στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός στο Καυτανζόγλειο

 Το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (1-1 με την Ξάνθη) θέλει να εκμεταλλευθεί απόψε ο Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα της νέας ομάδας του Βαλβέρδε με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο (20:30, Novasports1).
«Να παίξουμε σοβαρά και με μυαλό» ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του: «Να είμαστε έξυπνοι μέσα στο γήπεδο. Αν παίξουμε με μυαλό και τους πιέσουμε ψηλά, θα πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ασχοληθείτε σε καμία περίπτωση με τον διαιτητή. Καμία διαμαρτυρία ό,τι κι αν γίνει, το μυαλό σας να είναι μόνο στο παιχνίδι».
Η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου έχει ως εξής: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοϊσές, Ντουντού, Ριέρα, Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Φουστέρ, Φετφατζίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης και Μιραλάς. Εκτός έμειναν οι Όσκαρ, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μέγιερι, Νέμεθ, Ζαϊρί, Βαλεριάνος και Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...