Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Καζλάουσκας: «Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση»

Eνοχλημένος με την απόφαση της FIBA να τιμωρήσει τους δύο Ελληνες παίκτες, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής.
Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την απόφαση της FIBA να τιμωρήσει με ίδιες σχετικά ποινές του Αντώνη Φώτση και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τους Σέρβους αθλητές που πήραν μέρος στα επεισόδια στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Γιόνας Καζλάουσκας.
Ο Λιθουανός προπονητής μιλώντας από την Τουρκία, όπου βρίσκεται για το Μουντομπάσκετ, σχολίασε για την τιμωρία: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή, παρά την τιμωρία. Έχουμε αφήσει πίσω αυτό που συνέβη. Δεν ήταν καθόλου καλό αυτό. Βέβαια, είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση. Δεν είναι καλά αυτά που συνέβησαν για το ελληνικό μπάσκετ. Αν, όμως, κάποιος πετά μια καρέκλα δεν μπορεί να δέχεται την ίδια τιμωρία με τους υπόλοιπους. Αυτό είναι απίστευτο».
Όσον αφορά το πόσο θα επηρεάσουν οι απουσίες στα δυο πρώτα παιχνίδια, τόνισε: «Δεν θα έχουμε καλό ρυθμό. Τόσο η ομάδα, όσο και οι παίκτες που θα μείνουν εκτός. Σίγουρα θα πρέπει να βασιστούμε τώρα στον Μπουρούση, ο οποίος όμως απουσιάζει αρκετές ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...