Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ 1-1

Θριαμβευτής  έφυγε ο ΠΑΟΚ, από την Πόλη, αφού κατάφερε να γυρίσει το 1-0 που έχανε και στην παράταση του αγώνα να κάνει το 1-1 και να πάρει την χρυσή πρόκριση !


Η ΠΑΟΚάρα τα κατάφερε! Μέσα στο καμίνι του "Σουκρού Σαράτσογλου" και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ο "Δικέφαλος" του Βορρά έκανε επίδειξη ελληνικής λεβεντιάς στην Κωνσταντινούπολη, ισοφάρισε στην παράταση και με το τελικό 1-1 πήρε τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Με γκολ του Εμρέ στο 55΄, η Φενέρ προηγήθηκε 1-0, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στην παράταση με γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 101΄! Και στο τέλος οι 2.500 οπαδοί του δεν σταμάτησαν να ψάλλουν τον εθνικό μας ύμνο, ενώ οι Τούρκοι είχαν βουβαθεί στις εξέδρες...

Έτσι ο ΠΑΟΚολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο ιδιαίτερα σπουδαία μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που πέτυχε τρεις στις τρεις προκρίσεις στη διοργάνωση!

To φιλμ του αγώνα

102' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-1! Ο Βιεϊρίνια τροφοδότησε τον Μουσλίμοβιτς, ο Βόσνιος νίκησε στο σπριντ τον Λουγκάνο και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε.

99' Μοιραίος για τους Τούρκος τείνει να εξελιχθεί ο Άλεξ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει ακόμη ένα καλό σουτ που περνάει λίγο άουτ.

95' Σουτ από τον Άλεξ, μπλοκάρει ο Κρέσιτς.

79' Ατομική προσπάθεια του Βιεϊρίνια που πλασάρει από πολύ πλάγια να πλασάρει κάτω από τα πόδια του Βολκάν, διώχνουν με δυσκολία οι Τούρκοι αμυντικοί.

76' Σπουδαία φάση για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα προς τον Σαλπιγγίδη, χάνει την μπάλα ο Τούρκος τερματοφύλακας, όμως πριν προλάβει ο ''Σάλπι'' να την στείλει στα δίχτυα, προλαβαίνει και διώχνει ο Μπίλικα.

75' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σνάουτσνερ στη θέση του Μπουσαϊντί. Αλλαγή και για τη Φενέρ. Ο Σελτσούκ αντί του Εμρέ.

69' Συνεχίζει να πιέζει η Φενέρ. Ο Στοχ περνάει από αριστερά και γυρίζει στον Άλεξ που πλασάρει, αλλά προλαβαίνουν οι αμυντικοί και τον κοντράρουν.

67' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Μαλεζάς.

65' Αντεπίθεση για τη Φενέρ τελειώνει με άστοχο σουτ του ΆΛεξ.

62΄Μοναδική ευκαιρία χάνει ο ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης μόνος σε ανυπεράσπιστη εστία στέλνει με προβολή από το ένα μέτρο την μπάλα άουτ. Είχε προηγηθεί σουτ του Φιλομένο, απόκρουση του Βολκάν και απομάκρυνση της μπάλας πάνω στη γραμμή.

60' Νέα καλή στιγμή για τους Τούρκους με τον Τοπούζ.

57' Λάθος του Πάμπλο Γκαρσία, που δεν μπορεί να διώξει σωστά, η μπάλα φτάνει στον Άλεξ, ο οποίος ευτυχώς δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε και ο Κρέσιτς αποκρούει.


55' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Τοπούζ για μαρκάρισμα στο Λίνο.

50' ΓΚΟΛ 1-0 η Φενέρ. Σε μια φάση φαινομενικά ακίνδυνη, η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν διώχνει σωστά και ο Εμρέ με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

33' Από το ύψος της περιοχής και πλάγια, ο Αντρέ Σάντος σουτάρει, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

32' Πολύ καλό σουτ του Σαλπιγγίδη, αποκρούει εντυπωσιακά ο Βολκάν.

30' Ωραία αντεπίθεση του ΠΑΟΚ που ολοκληρώνεται με σουτ από τον Φωτάκη, ο οποίος στέλνει την μπάλα άουτ.

24' Πολύ καλή κίνηση του Στοχ και τεχνικό πλασέ, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κρέσιτς.

Συμπληρώθηκε το πρώτο 20λεπτο και ο ΠΑΟΚ κρατά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το ''μηδέν' στην άμυνα, χωρίς να έχει δεχτεί μεγάλη πίεση. 62% η κατοχή της μπάλας από τους Τούρκους, που δεν μεταφράζεται όμως και σε ευκαιρίες,

13' Μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια, αποκρούει ο Βολκάν.

6΄Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Μπουσαϊντί για σκληρό μαρκάρισμα.

5' Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βιεϊρίνια από αριστερά που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά τους και γύρισε προς τον Φιλομένο, με τους Τούρκους αμυντικούς να διώχνουν.

2' Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Νιανγκ αποφεύγει Μαλεζά και Κοντρέρας, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
ΣΚΟΡΕΡ: 55΄ Εμρέ - 101΄ Μουσλίμοβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία).
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55' Τοπούζ - 6' Μπουσαϊντί, 68' Μαλεζάς, 87' Γκαρσία, 103' Μουσλίμοβιτς.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλιτσα, Αντρέ Σαντός, Γκοκχάν, Κριστιάν (106' Ουνάλ), Στοχ, Εμρέ (75' Σελτσούκ), Τοπούζ (91' Χουρματσί), Άλεξ, Νιανγκ.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαΐντί (75' Σνάουτσνερ), Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης (92' Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο (83' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...