Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ξενύχτης, τεμπέλης και... ποδοσφαιριστής ο Μπολτ

Άσωτος, τεμπέλης και... έτοιμος να γίνει ποδοσφαιριστής δηλώνει ο Γιουσέιν Μπολτ στην αυτοβιογραφία του, που θα βγει στα ράφια στις 2 Σεπτεμβρίου! Παράλληλα, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν μιλά για τους αντιπάλους του και την απογοήτευσή του από την Μάριον Τζόουνς.

«Από τo 2003, που μετακόμισα στο Kίνγκστον, η ζωή μου είναι γεμάτη από πάρτι. Ιδιαίτερα παλιότερα, τα βράδια μου άρχιζαν στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και τελείωναν στις 6 τα ξημερώματα. Οι πειρασμοί για ένα νέο παιδί σε μια μεγάλη πόλη είναι πολλοί. Σχεδόν κάθε μέρα ξενυχτούσα και έχανα τις προπονήσεις. Άλλωστε αυτό το πλήρωσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας», δηλώνει ο Μπολτ σε συνέντευξη Τύπου για το βιβλίο του.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι αν υπήρχαν χρυσά μετάλλια στο ξενύχτι θα τα είχε κατακτήσει όλα, ενώ αποκάλυψε πως ουκ ολίγες φορές έχει πάει για προπόνηση έχοντας καταναλώσει αρκετές μπύρες!

«Γιουσέιν Μπολτ: Η ιστορία μου. 9.58, όταν είσαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο» θα τιτλοφορείται το βιβλίο και ο 24χρονος σπρίντερ δεν θα μπορούσε να μην μιλά για το τέλος της καριέρας του. Όπως λέει, φιλοδοξεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με... το ποδόσφαιρο και, μάλιστα, έχει ήδη προπονηθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μπάγερν Μονάχου!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον μεγάλο του αντίπαλο τον Τάισον Γκέι: «είναι ντροπαλός άνθρωπος, αγαπάει μόνο το στίβο, κάνει τα πάντα σωστά. Δεν μιλάμε αρκετά, γιατί δεν είναι αρκετά κοινωνικός. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ σε πάρτι», τόνισε ο Τζαμαϊκανός και πρόσθεσε ότι δεν ενοχλήθηκε τώρα που άρχισε να χάνει.

Τέλος, ο ρέκορντμαν και χρυσός Ολυμπιονίκης εξέφρασε την θλίψη του για την ομολογία της Μάριον Τζόουνς ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιώνΌλοι την αγαπούσαν, την είχαν πρότυπο, ειδικά οι γυναίκες αθλήτριες. Το να μάθεις ότι το είδωλο σου έπαιρνε απαγορευμένες ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, σε μπερδεύει. Σε κάνει να νιώθεις άσχημα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...