Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«Παράταση» για τον Γκροζίτσκι στον Αρη

Μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Καμίλ Γκροζίτσκι στον Άρη απ' την Πολωνική Γιαγκελόνια. Ο 22χρονος επιθετικός θεωρούνταν μέχρι το πρωί «κλεισμένος» στους Θεσσαλονικείς, όμως οι Πολωνοί φέρεται να διαπραγματεύονται και με την Τουρκική Μπούρσασπορ. Η κίνηση αυτή δεν σχολιάστηκε επισήμως απ' τον Άρη, ανεπισήμως όμως τονίστηκε ότι δεν πρόκειται να μπει η ομάδα σε «πλειστηριασμό» για τον παίκτη.
Ο 22χρονος Πολωνός επιθετικός έχει ύψος 1,80 μ. και μπορεί να παίξει είτε ως φουνταριστός φορ, είτε ως περιφερειακός.
Πέρυσι, έκλεψε την παράσταση στην Πολωνία, όπου με τη φανέλα της Γιαγκελόνια σκόραρε έξι γκολ σε 34 αναμετρήσεις.
Ήταν απ' τους καλύτερους των Πολωνών στους δύο αγώνες με τον Άρη για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι Θεσσαλονικείς, που είναι ικανοποιημένοι για τη νίκη τους με 0-1 στην Καβάλα, ανακοίνωσαν την Παρασκευή τον Ρικάρντο Φατί, που θα "μπει" από αύριο στις προπονήσεις.
Παράλληλα, ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων στους ομίλους του Europa League, κόντρα στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν και Ρόζενμποργκ, ανακοίνωσαν τη διάθεση των "μίνι" εισιτηρίων διαρκείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη τίθενται σε κυκλοφορία μίνι-διαρκείας για τους τρεις αγώνες για τους ομίλους του Europa League. Τα μίνι διαρκείας είναι σε προνομιακές τιμές σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια. Πιο συγκεκριμένα οι τιμές σε μεμονωμένα εισιτήρια και μίνι διαρκείας είναι οι παρακάτω:
ΘΥΡΕΣ 1-3: 50 ευρω το μίνι διαρκείας, 20 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια
ΘΥΡΑ 2: 80 ευρώ το μίνι διαρκείας, 35 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια.
ΘΥΡΑ 9: 100 ευρώ το μίνι διαρκείας, 40 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια.
ΘΥΡΑ 7: 150 ευρώ το μίνι διαρκείας, 60 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια.
ΘΥΡΑ 6: 75 ευρώ το μίνι διαρκείας, 30 ευρώ τα μεμονωμένα εισιτήρια,
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επισημαίνει ότι με βάση την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ δέσμευση μεγάλου αριθμού θέσεων από την UEFA, αλλά και για λόγους ασφαλείας (των κενών θέσεων που υποχρεωτικά θα προκύψουν) ΔΕΝ είναι δυνατόν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να διατηρήσουν την θέση τους και στα ευρωπαικά παιχνίδια. Για αυτό και από την μία θέτει στην κυκλοφορία μίνι διαρκείας με μειωμένες τιμές, ενώ παράλληλα οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα αγοράς των μεμονωμένων εισιτηρίων.
Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 16 Σεπτεμβρίου τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την προσεχή Παρασκευή και θα υπάρχει προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας ως και την επόμενη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου. Από την επομένη θα τεθούν σε κυκλοφορία για όλο τον κόσμo".
Διαψεύδει η Γιαγκελόνια
Διαψεύδει η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ τις πληροφορίες που θέλουν "κλεισμένο" στον Άρη τον 22χρονο επιθετικό Καμίλ Γκροζίτσκι. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά:
«Σήμερα στα μέσα ενημέρωσης υπάρχουν ψίθυροι ότι ο Καμίλ Γκροσίτσκι πηγαίνει δανεικός στον Άρη. Αυτό δεν είναι αλήθεια, ο νεαρός στράικερ παίζει ακόμη για την Γιαγκελονια. Δεν έχει υπογραφεί καμία συμφωνία και ο Γκροσίτσκι, ως παίκτης της Γιαγκελόνια βρίσκεται σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Πολωνίας στο Grodzisk Wielkopolski».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...