Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Για νέο ρεκόρ στα διαρκείας ο Παναθηναϊκός

Στα 25.300 έφθασαν τα διαρκείας που έχει πουλήσει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός καταρρίπτοντας το περσινό ρεκόρ των 25.081, ενώ υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα καιρός για να σπάσει το φράγμα των 26.002 που είχαν διατεθεί τη σεζόν 2008-2009.

Για την κατάρριψη του απόλυτου ρεκόρ απομένουν μόλις 702 εισιτήρια, με την προθεσμία αγοράς να λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ.

Όσον αφορά τα μετεγγραφικά μετά την απόκτηση του Πλεσίς, σήμερα αποχώρησαν και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν υπολογίζονταν από τον Νίκο Νιόπλια.

* Οι Χρήστος Μελίσσης και Βαγγέλης Μάντζιος παραχωρήθηκαν δανεικοί στην πορτογαλική Μαριτίμο.

* Ο Σίλβα Κλέιτον θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική Μεταλούργκ Ντόνετσκ.

* Ο Σωτήρης Λεοντίου παραχωρήθηκε δανεικός στην Ηλιούπολη.

Στο μεταξύ ο Ματίας Μπίαρσμιρ που από χθες εντάχθηκε ως δανεικός στο δυναμικό της Ρόζενμποργκ, με δηλώσεις που έκανε στη νορβηγική εφημερίδα «Adressa» εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι μετά την απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα είχε λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα είπε ότι θα μπορούσε να έμενε στην ομάδα και να περίμενε να απολυθεί ο Νιόπλιας, ώστε να παίξει και πάλι βασικός.   ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...