Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πορτογάλο χαφ και Ουρουγουανό αμυντικό μέσο πήρε ο Ηρακλής

Την απόκτηση δύο παικτών ανακοίνωσε ο Ηρακλής την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών. Η διοίκηση του «γηραιού» ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας τον Πορτογάλο χαφ Ντάνιελ Ρικάρντο Ντα Σίλβα, περισσότερο γνωστό ως Ντάνι και τον Ουρουγουανό αμυντικό μέσο Μαρσέλ Νίκολας Ρομάν Νούνες.

Ο 28χρονος Ντάνι που έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ αποκτήθηκε με οριστική μετεγγραφή και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, ενώ ο 22χρονος Ρομάν εντάχθηκε στον Ηρακλή ως δανεικός για ένα χρόνο από την Τζένοα.

Ο Ντάνι ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από την Βιζέλα και το 2006 πήγε για ένα χρόνο στην Πάκος Φερέιρα, ενώ από το 2997 αγωνιζόταν στη ρουμανική Κλουζ, με την οποία συνολικά έπαιξε σε 87 ματς (3 γκολ). Ο Πορτογάλος μέσος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο Μπόγκνταν Μάρα, με τον οποίο συνυπάρξαμε στην Κλουζ, είναι φίλος και μου είπε μόνο καλά πράγματα για τον
Ηρακλή, την καινούργια τάξη πραγμάτων που ισχύουν στις τάξεις του, αλλά και για την πόλη».

Το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Ουρουγουανός Ρομάν, άρχισε το ποδόσφαιρο το 2006 από την Ντανούμπιο, το 2008 έπαιξε για μισή σεζόν στην Πενιαρόλ και στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Τζένοα. Παραχωρήθηκε στη συνέχεια δανεικός στη Φροζινόνε και στην Πενιαρόλ, πριν καταλήξει στον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...