Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πήρε Πλεσίς ο Παναθηναϊκός

Τον αμυντικό μέσο Νταμιέν Πλεσίς απέκτησε ο Παναθηναϊκός την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου. Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος που αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ αντί του ποσού των 600.000 ευρώ, έφθασε στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.


Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κινήθηκε αιφνιδιαστικά και συμφώνησε με τους «ρεντς» για τον 22χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος αποτελεί την έκτη φετινή μετεγγραφή του «τριφυλλιού» μετά από αυτές των Σίντνεϊ Γκοβού, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Λουίς Γκαρσία, Γιώργου Ιωαννίδη και Ντάνιελ Φερνάντες.

Ο Πλεσίς ο οποίος απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, αποκτήθηκε προκειμένου να δώσει λύσεις στη θέση του αμυντικού χαφ, ώστε να μπορέσει ο Κώστας Κατσουράνης να γυρίσει στο κέντρο της άμυνας, όπου το «τριφύλλι» έχει ανάγκη την παρουσία του μετά και την αποχώρηση του Ματίας Μπίαρσμιρ για τη Ρόζενμποργκ.

Ο 22χρονος Πλεσίς είναι ο πέμπτος Γάλλος στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τους Τζιμπρίλ Σισέ, Σεντρίκ Καντέ, Σίντνεϊ Γκοβού και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Γάλλος χαφ την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών το 2007 εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ από τα εφηβικά της Λιόν, ύστερα από εισήγηση του τότε προπονητή των «ρεντς» Ραφαέλ Μπενίτεθ. Στα τρία χρόνια που έμεινε στη Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού και συνολικά αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια σημειώνοντας 1 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...