Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πατσατζόγλου: «Θα μπορούσα να έρθω το 1995 στην ΑΕΚ»

Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά είναι από σήμερα το μεσημέρι ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Ο 31χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός υπέγραψε με την «Ένωση» μονοετές συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 300.000 ευρώ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ εξέφρασε τη χαρά του για την ένταξή του στο δυναμικό των «κίτρινων» και τόνισε ότι θα μπορούσε να είχε έρθει στην ομάδα πριν από 15 χρόνια.

«Είχα έρθει το 1995 από την Αγία Ελεούσα και έκανα προπονήσεις για περίπου ένα μήνα, με προπονητές τον κ. Καραγιάννη και τον κ. Σταματιάδη. Εκείνη την εποχή έπαιζα ποδόσφαιρο και δούλευα ταυτόχρονα, γιατί η οικογένειά μου δεν μπορούσε να τα βγάλει εύκολα πέρα. Με είδαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και με έφεραν για δοκιμή. Είχα παίξει και σε δύο φιλικά με την ΑΕΚ, ένα στο γήπεδο του Παπάγου και ένα στη Νέα Ιωνία. Την ίδια χρονιά μάλιστα είχε έρθει και ο Σάκης Χιώτης. Δεν έμαθα ποτέ γιατί δεν με άφησε η ομάδα μου να έρθω στην ΑΕΚ» αποκάλυψε ο Πατσατζόγλου.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είπε ακόμα ότι αισθάνεται πως είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ, καθώς έκανε κανονικά προετοιμασία με την Ομόνοια και επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα και σε ένα σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό και κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους.

Αναφορικά με το που προτιμάει να αγωνίζεται τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα, καθώς στην Εθνική ομάδα έχει παίξει ως δεξί μπακ, θέση για την οποία άλλωστε προορίζεται να καλύψει στην ΑΕΚ.

Υπέγραψε ο Νασούτι

Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Κριστιάν Νασούτι με την «Ένωση», η οποία τον απέκτησε δανεικό από τη Ρίβερ Πλέιτ. Η μετεγγραφή του 29χρονου Αργεντινού αμυντικού λίγο έλλειψε να χαλάσει, καθώς η Ρίβερ Πλέιτ ζήτησε χρήματα για να αποστείλει τα έγγραφα που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη. Ωστόσο λόγω της διαφοράς της ώρας μεταξύ Αθήνας και Μπουένος Άιρες και επειδή οι Τράπεζες στην Ελλάδα είχαν κλείσει, τη λύση έδωσε ο Νίκος Νοτιάς από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος απέστειλε το έμβασμα στους Αργεντινούς και η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε.

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Ιντζόγλου

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Ιντζόγλου, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο 23χρονος μέσος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΚ, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Δανεικός στον Εθνικό Αστέρα ο Παυλής

Στον Εθνικό Αστέρα και όχι στα Τρίκαλα όπως είχε ανακοινωθεί πριν από δέκα ημέρες, θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός ο Μιχάλης Παυλής. Ο 22χρονος επιθετικός που προέρχεται από την ομάδα νέων της «Ένωσης», δεν ικανοποιήθηκε στον οικονομικό τομέα από τα Τρίκαλα και τελικά κατέληξε στον Εθνικό Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...