Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Οι μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής στην Ευρώπη

Ο Χούντελααρ πήγε στη Σάλκε

Τελευταία μέρα των μετεγγραφών σε όλη την Ευρώπη, με τις ομάδες να τρέχουν στο “παρά πέντε” να ψωνίσουν και να κλείσουν “τρύπες”. 

Δεκάδες οι μετακινήσεις που έγιναν σήμερα, καθώς είναι και εκατοντάδες οι άνεργοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη και το enet.gr σας παρουσιάζει τις κινήσεις τις τελευταίας στιγμής.
►Ο Πολ Κοντσέσκι είναι η τελευταία μετεγγραφή της Λίβερπουλ. Ο 29χρονος Άγγλος αρσιτερός μπακ της Φούλαμ υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με τους “κόκκινους”. Τα οικονομικά δεν ανακοινώθηκαν, πάντως περιλαμβάνουν και δύο νεαρούς ως ανταλλάγματα. Έτσι, το "Ανφιλντ" εγκαταλείπουν οι Λόρι Ντάλα Βάλε, Αλεξ Κατσάνικλιτς, οι οποίοι μετακομίζουν στο Λονδίνο και το "Κρέιβεν Κότατζ".

►Ο 
Κάχα Καλάτζε ολοκλήρωσε κύκλο εννέα ετών στη Μίλαν και υπέγραψε σήμερα στην Τζένοα. Ο Γεωργιανός όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε σε 284 ματς των “ροσονέρι” και σημείωσε 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

►Η 
Ρόμα απέκτησε σήμερα από τη Μίλαν τον 28χρονο Μάρκo Μποριέλο. Εξαιρετικός επιθετικός με 14 γκολ την προηγούμενη σεζόν και με πέντε γκολ σε 10 διεθνείς συμμετοχές, που όμως θα έμενε στον πάγκο των "ροσονέρι" λόγω της έλευσης των Ιμπραϊμοβιτς, Ρομπίνιο.

►Ο Λευκορώσος επιτελικός χαφ 
Αλεξάντερ Χλεμπ, με τα προσόντα του άξιζε να παίξει σε καλύτερη ομάδα από την Μπέρμιγχαμ στην οποία τον έδωσε σήμερα δανεικό η Μπαρτσελόνα, μετά το ναυάγιο με Μπενφίκα. Ο 29χρονος άσος αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα πριν από δύο χρόνια, έπειτα από τρεις σεζόν στην Άρσεναλ, και την περσινή περίοδο οι Καταλανοί τον είχαν δώσει δανεικό στην Στουτγκάρδη. Η Μπέρμιγχαμ, εκτός του Χλεμπ, απέκτησε και τον Τσέχο Μάρτιν Γίρανεκμε συμβόλαιο ενός χρόνου από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

►Η 
Μπολόνια απέκτησε τον Ουρουγουανό αμυντικό μέσο της ΜονακόΝτιέγκο Πέρες με συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και δανεικό για ένα χρόνο τον επίσης μέσο Ιβάν Ραντοβάνοβιτς (Σερβία) από την Αταλάντα. Ο Πέρες που είναι 30 ετών, αγωνιζόταν στη Μονακό από τη σεζόν 2005-05.

►Η 
Σάλκε θα είναι ο επόμενος σταθμός του Κλάας Γιάν Χούντελααρ. Ο 27χρονος Ολλανδός διεθνής επιθετικός της Μίλαν που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα και η Σάλκε τον ενέταξε στο δυναμικό της αντί περίπου 13 εκατ. ευρώ.

►Με 5,2 εκατομμύρια ευρώ η 
Χόφενχαϊμ πήρε από την Ρέντινγκ τον Ισλανδό μεσοεπιθετικό Γκίλφι Σίγκουρντσον. Είναι 20 ετών και θεωρείται ο πιο ταλαντούχος και εξελίξιμος Ισλανδός ποδοσφαιριστής.
►Η Βαλένθια πήρε δανεικό από τη Σαμπντόρια τον διεθνή Λιθουανό αμυντικό Μάριους Στανκεβίτσιους. Επίσης η Βαλένθια ανακοίνωσε και την παραχώρηση του Ούγκο Βιάνα στην Μπράγκα, στην οποία είχε αγωνιστεί δανεικός την περασμένη σεζόν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...