Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η ΑΕΚ θυμίζει την υπόθεση Βάλντερ

Την υπόθεση Βάλνερ θυμήθηκαν οι διοικούντες της ΑΕΚ και με αυτό το πρόσχημα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να κάνουν ένταση για κακή συμμετοχή του Τάσου Βενέτη, καθώς ηττήθηκαν καθαρά μέσα στο γήπεδο.

«Η ομάδα μας έχασε τους βαθμούς της νίκης και η ΠΑΕ Κέρκυρα τους κέρδισε πανάξια. Θα ήταν ευθέως παράλογο εμείς ως ηθικοί και στη συνείδηση όλων πρωταθλητές το 2008, να προσφεύγουμε σε τέτοιες διαδικασίες για την απόσπαση βαθμών νίκης που δεν δικαιούμαστε, εκτός αγωνιστικών χώρων», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ.

Παράλληλα, τονίζει με αφορμή τα δημοσιεύματα περί δικαιώματος ενστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΚ για δήθεν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κέρκυρας, Αναστάσιου Βενέτη ότι «Το παιχνίδι Κέρκυρα – ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (29/08/2010) με ήττα της ομάδας μας» και «η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εισέρθει σε διαδικασία επεξεργασίας και μελέτης οποιασδήποτε ενστάσεως σχετικά με αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Βενέτη».

«Το θέμα για εμάς έχει λήξει» επισημαίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑΕ Κέρκυρα για τη νίκη της. Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους φιλάθλους μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και ευπρεπή παρουσία τους, παρόλη την πικρία της τελικής έκβασης του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...