Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Με το σπαθί του ο Άρης στους ομίλους (1-1)!

Παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα, ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε, και στημένος άριστα από τον Κούπερ, ο Άρης πήρε αυτό που ζητούσε από την Αούστρια στη Βιέννη. Το τελικό 1-1, σε συνδυασμό με το 1-0 του Χαριλάου, έδωσαν τελικά μια μάλλον άνετη πρόκριση στην ελληνική ομάδα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Κορυφαίος παίκτης του Άρη ήταν και πάλι ο Σηφάκης, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το δε γκολ του Ρουίς στο 41΄ που έδωσε στον Άρη το προβάδισμα ήτακ κι αυτό που του σφράγισε ουσιαστικά το εισιτήριο. Οι Αυστραικοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μη χάσουν.
Το φιλμ του αγώνα

56' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ, 1-1.
Ο Λιντς μπήκε στην περιοχή του Άρη, ελίχθηκε όμορφα και με δεξί πλασέ ισοφάρισε.

55' Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, ο Πρίττας περνάει στο ματς στη θέση του Τόχα.

53' ΜΕΓΑΛΗ επέμβαση από τον Μιχάλη Σηφάκη. Αρχικά αποκρούει με τις γροθιές του σουτ του Γιουν και στη συνέχεια αποκρούσει εντυπωσιακά κεφαλιά του Μαργκρέιτερ.

41' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ με τον Ρουίς, 1-0!!! Εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Κόκε στον Ρουίς, ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα νικάει με άψογο πλασέ τον Λίντνερ και ανοίγει το σκορ!

33' Κίτρινη κάρτα στον Τόχα.

30' Δοκάρι για την Αούστρια! Ο Γιουν βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας του Άρη και με γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δεξί, κάθετο δοκάρι του Σηφάκη.

28' Πολύ καλά «στέκεται» ο Άρης! Η δουλειά που γίνεται μεσοαμυντικά είναι εξαιρετική, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να γίνονται απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

25' Δυνατό σουτ του Ναφτί από μακριά, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λίντνερ.

22' Η μπάλα στρώνεται στον Γιουν, ο οποίος κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Άρη, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

21' Επικίνδυνη επίσκεψη του Άρη στα καρέ της Αούστρια. Ο Κόκε έβγαλε την παράλληλη μπαλιά προς την εστία του Λίντνερ, με τον Χαβίτο να πηγαίνει καθυστερημένα προς την πορεία της μπάλας και να μην την προλαβαίνει.

20' Οι Αυστριακοί έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι «κίτρινοι», όμως, δεν έχουν απειληθεί, εκτός από το καλό σουτ του Λιέντλ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης.

2' Πρώτη καλή φάση στο ματς για τους Αυστριακούς. Ο Λιέντλ έκανε το διαγώνιο σουτ, έξω από την περιοχή του Άρη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 56΄ Λιντς -41΄Ρουίς

ΔΟΚΑΡΙ: 30' Γιούν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνιελ Στάλιμαρ (Σουηδία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 33' Τόχα, 57' Νέτο, 79' Πρίττας, 85' Γκιάρο, 87' Τσέζαρεκ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΟΥΣΤΡΙΑ (Κ. Νταξμάχερ):
Λίντνερ, Μαρκγκράιτερ, Ντράγκοβιτς, Λίνκαρ, Κλέιν, Λιντς, Γιουν, Τρογιάνσκι (62' Στάνκοβιτς), Λίεντλ (46' Σουμάχερ), Μπάουμγκράντλιγκερ, Σούντνερ (74' Λέοβατς).
ΑΡΗΣ (Ε. Κούπερ): Σηφάκης, Λαζαρίδης, Νετο, Μίσελ, Γκιάρο, Τόχα (55' Πρίττας), Ναφτί, Χαβίτο, Κάλβο (57' Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (74' Τσέζαρεκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...