Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Το προφίλ της Κοπεγχάγης

Το γκολ του Ότεσεν την Τετάρτη με το οποίο η Κοπεγχάγη απέκλεισε την Ρόζενμποργκ Η Κοπεγχάγη ιδρύθηκε μόλις το 1992 αλλά μέσα σε 18 χρόνια κατάφερε να κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 1 λιγκ καπ και 1 σούπερ καπ.
Το γκολ του Ότεσεν την Τετάρτη με το οποίο η Κοπεγχάγη απέκλεισε την Ρόζενμποργκ
Προπονητής στα “λιοντάρια” όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας είναι ο Στόλε Σολμπάκεν από το 2006. Ο Νταμ Εντόι που είχε βάλει το γκολ του Παναθηναϊκού στην Κοπεγχάγη πριν από τρία χρόνια είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Στην Κοπεχγάγη παίζει ένας ακόμη πρώην “πράσινος” ο Σουηδός αμυντικός Μίκαελ Άντονσον.

Στα προκριματικά οι Δανοί απέκλεισαν την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, επικρατώντας με 3-2 στο “Πάρκεν”, μετά το 0-0 στην Λευκορωσία. Χθες απέκλεισαν την Ρόζενμποργκ, αφού μετά την ήττα με 2-1 στο Τρόντχαϊμ, ακολούθησε η νίκη-πρόκριση με 1-0 με κεφαλιά του Ότεσεν στο 33'.

Στις μετεγγραφές ενισχύθηκε με τον Δανό μεσοεπιθετικό Σέρεν Φρέντρικσεν από την Σοντερίσκε, τον τερματοφύλακα Κιμ Κρίστενσεν από την Γκέτεμποργκ, τον Ισλανδό αμυντικό Σόλβι Ότεσεν επίσης από την Σοντερίσκε, τον μέσο Μάρτιν Μπέργκβολντ και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Κλαουντεμίρ, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Καναδό χαφ Ατίμπα Χάτσινσον. ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...