Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«Άναψε φωτιές» ο Σορλέν στον ΠΑΟΚ

Η επιθυμία του Ολιβιέ Σορλέν να φύγει απ' τον ΠΑΟΚ κινητοποίησε άμεσα την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» και τη διοίκηση για την άμεση αντικατάσταση του Γάλλου.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρά το ό,τι και σήμερα θα κάνει προσπάθεια να μεταπείσει τον παίκτη για να μην φύγει, ενώ απομένει μία μέρα για τις μετεγγραφές και η ομάδα έχει προκριθεί στους ομίλους του Europa League, έχει παράλληλα δώσει εντολή να κινηθούν οι "μηχανισμοί" για να αποκτηθεί άλλος παίκτης.
Ήδη ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει δύο μετεγγραφές "προοπτικής", αφού έχει συμφωνήσει με τον Αγροτικό Αστέρα για τον 21χρονο τερματοφύλακα Αστέρη Γιακουμή, και με τον Πανθρακικό για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ Λευτέρη Σακελλαρίου.
Ίσως να μην είναι μόνο η μετεγγραφή του αριστερού χαφ, αναγκαία για τον ΠΑΟΚ.
Δημοσιεύματα απ' την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Μίρκο Σαβίνι μιλά με τη Νάπολι για να παίξει εκεί, οπότε πιθανόν να χρειαστεί κάλυψη και για μια θέση στην άμυνα, αν και ο Ιταλός δεν είναι βασικός.
Οι πληροφορίες απ' τη Ρουμανία τονίζουν ότι η Ραπίντ Βουκουρεστίου είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση, οπότε ίσως να ενεργοποιηθεί πάλι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάρκος Αντόνιο, που αγωνίζεται εκεί.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε ότι έγινε "επεισόδιο" μεταξύ του Κώστα Χαλκιά και του Παύλου Δερμιτζάκη το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο διεθνής τερματοφύλακας αν και έχει "μπει" στις προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες, μετά τον τραυματισμό του στο χέρι - στον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ, είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά λίγες ώρες μετά αντικαταστάθηκε απ' τον Γλύκο.
Στη φημολογία ότι ο Χαλκιάς αντέδρασε και μάλιστα ζήτησε να φύγει, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι για προληπτικούς λόγους, λόγω του τραυματισμού, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής ο Χαλκιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...