Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Αυστηρή αυτοκριτική από Λίνας Κλέιζα και Σκούνι Πεν

H πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague πήρε... παράταση, καθώς την Μεγάλη Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από την Πρόκομ. Την Μεγάλη Πέμπτη, όμως, έχουν μία ακόμη ευκαιρία να επιστρέψουν από την Πολωνία με την πρόκριση.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, πάντως, μοιάζουν πεισμωμένοι και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις τους. «Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως η Πρόκομ είναι σοβαρή ομάδα», τόνισε ο Πεν, ενώ ο Λίνας Κλέιζα ήταν ακόμη πιο... γλαφυρός: «Παίζαμε σκ...ά. Την Πέμπτη θα επανορθώσουμε».
Στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση πρόκριση, να νικήσουν στην Πολωνία και να μην... μπλέξουν σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

«Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι αυτή η ομάδα είναι σοβαρή και πρέπει από την αρχή ως το τέλος του αγώνα να παίζουμε καλά. Η Πρόκομ παίζει με περηφάνια, παίζει για το όνομά της. Πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης και την Μεγάλη Πέμπτη να είμαστε έτοιμοι να τους σταματήσουμε» τόνισε ο Σκούνι Πεν.

Από την πλευρά του ο Λίνας Κλέιζα είχε δύο λόγους να είναι εκνευρισμένος. Την ήττα, αλλά και την προσωπική του κακή εμφάνιση: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Πρόκομ γιατί ήταν καλύτερη και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης.
»Παίξαμε σαν συνηθισμένη ομάδα και δεν είμαστε. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά να προχωρήσουμε. Δεν εκτιμήσαμε τις δυο νίκες που κάναμε και σήμερα (σ.σ. Μ.Τρίτη) τα κάναμε όλα σκ... ά», τόνισε ο Λιθουανός άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...