Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

«Μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη όλα άλλαξαν» δήλωσε ο Καφές

Σε μία δύσκολη χρονιά για την ΑΕΚ, μία νίκη όπως αυτή στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, ήταν αρκετή για να αλλάξει η κατάσταση και να πιστέψουν στην ομάδα παίκτες και κόσμος, σύμφωνα με τον Παντελή Καφέ. Ο 32χρονος μέσος της Ένωσης μίλησε για την βελτίωση της ΑΕΚ στον β' γύρο, αναφέρθηκε στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, ενώ τόνισε πως την δεύτερη θέση, μέσω των πλέι οφ, θα την κατακτήσει η ομάδα που θα βρίσκεται εκείνη την περίοδο στην καλύτερη κατάσταση. Ετοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Ντανιέλ Μπατίστα.
«Δυστυχώς, εμείς μείναμε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος αρκετά νωρίς. Υπήρχαν, βέβαια, προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και αφορούσαν το γεγονός ότι δεν είχαμε διοίκηση και υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο στη διάρκεια του πρώτου γύρου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε και κάποια άτυχα και άδικα αποτελέσματα.
»Η σεζόν που φεύγει είναι άσχημη για εμάς. Τώρα, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι στα ματς των πλέι οφ και να πάρουμε το εισιτήριο για το Champions League. Θα είναι δύσκολο. Συμμετέχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες και θεωρώ ότι και τα έξι ματς θα είναι ντέρμπι!
»Όποια ομάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αυτή θα έχει το πάνω χέρι», δήλωσε ο Παντελής Καφές στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναφερόμενος στην διαδικασία των πλέι οφ, τόνισε: «Προσωπικά, θεωρώ τη διαδικασία των πλέι οφ άδικη. Θα ήταν ίσως πιο δίκαιο να συμμετέχει και ο πρωταθλητής. Εμάς μας έκανε κακό.
»Ειδικά εκείνη τη χρονιά που στην κανονική διάρκεια είχαμε ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά τελικά το χάσαμε στα χαρτιά και όχι στα γήπεδα, ακολούθησαν αλλαγές που έφεραν τα πάνω κάτω...
»Γενικά, στα πλέι οφ έχει αποδειχτεί ότι το εισιτήριο για το Champions League συνήθως δεν καταλήγει στην ομάδα που έχει τερματίσει δεύτερη στην κανονική διάρκεια».

Οσο για την χειρότερη και την καλύτερη στιγμή, μέχρι στιγμής, στο φετινό μαραθώνιο, είπε: «Είχαμε πολλά προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι στον δεύτερο γύρο πήγαμε καλύτερα. Στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, στην Τρίπολη, θυμάμαι που άκουγα, χωρίς να λέω τίποτα, τα παράπονα των οπαδών μας.
»Τότε ευχήθηκα να είχαμε πιάσει πάτο, διότι είχαμε μία σειρά αγώνων που δεν ήμασταν καθόλου καλοί και βρισκόμασταν εκτός πεντάδας! Ευτυχώς, με τη νίκη στο Καραϊσκάκη όλα άλλαξαν.
»Υπήρξε βελτίωση και στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι, αλλά με τη νίκη επί του Ολυμπιακού πιστέψαμε και εμείς στον εαυτό μας, αλλά και ο κόσμος στην ομάδα».

Αναλαμβάνει πόστο στις ακαδημίες ο Μπατίστα

Έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι ο Ντανιέλ Μπατίστα. Ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης και νυν προπονητής έχει έρθει σε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει να αναλάβει πόστο προπονητή στις υποδομές της ομάδας.
Στην περίπτωση μάλιστα που ο Τόνι Σαβέφσκι προωθηθεί στη θέση του αρχισκάουτερ, τόνε ο Μπατίστα θα διαδεχτεί τον πρώην συμπαίκτη του στη θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...