Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Με ανεβασμένη ψυχολογία συνεχίζει στη Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης

Την πρώτη νίκη του μετά την 19η αγωνιστική πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Πανθρακικό, αποτέλεσμα που τον έφερε πιο κοντά στο στόχο της παραμονής. Οι αρκάδες βρίσκονται τέσσερις υπερπολίτιμους βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και το κλίμα στην ομάδα της Πελοποννήσου έχει αντιστραφεί.

Τη Δευτέρα οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου χωρίστηκαν σε γκρουπ και όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στους Κομοτηναίους έκαναν χαλάρωμα, με τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.

Επιπλέον οι Μαρσελάο, Καρέρα, Αποστολίδης και Γεωργίου προπονήθηκαν μόνοι τους. Ο Γιάννης Μητσέας παρέμεινε κλινήρης καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Οι προπονήσεις για την ομάδα της Τρίπολης δεν σταματάνε τόσο την Μεγάλη Παρασκευή όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Τον κόσμο της αρκαδικής ομάδας για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ευχαρίστησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση. «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και συμπαραστάθηκε στο κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό».


Σέζαρεκ: «Ζητώ συγγνώμη για τη χειρονομία μου»

Συγγνώμη για τη χειρονομία που έκανε μετά το γκολ που πέτυχε στο αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό ζήτησε ο Ντάνιελ Σέζαρεκ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «arcadia-sports». Ο Κροάτης επιθετικός εξήγησε ότι ήταν ενοχλημένος, επειδή ένας συγκεκριμένος άνθρωπος στην εξέδρα τον έβριζε, αλλά παραδέχθηκε πως «... η κίνησή μου δεν ήταν σωστή. Ως σωστός επαγγελματίας δεν έπρεπε να το κάνω αυτό.

» Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την κίνησή μου αυτή, αλλά δεν ζητάω συγγνώμη από τον συγκεκριμένο φίλαθλο, αν μπορούμε να τον πούμε έτσι, διότι εγώ ξέρω ότι οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα και τους παίκτες και δεν μιλούν με αυτά τα λόγια, τα οποία μας έλεγε ο συγκεκριμένος κύριος. Εμείς θέλαμε να ακούσουμε ένα μπράβο, ένα χειροκρότημα, και όχι αποδοκιμασίες».
Ο Σέζαρεκ προανήγγειλε παράλληλα την αποχώρησή του από την ομάδα της Αρκαδίας το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, υπογραμμίζοντας πάντως ότι ο Αστέρας θα είναι πάντα στην καρδιά του.
Αναφερόμενος στο ματς, ο Κροάτης φορ δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει ως «το πιο σημαντικό της τριετίας που βρίσκομαι στον Αστέρα. Ήταν ένας αγώνας δίχως αύριο. Δεν υπήρχε αύριο αν χάναμε! Είχαμε πολύ άγχος, αλλά καταφέραμε όλοι μαζί να το ξεπεράσουμε και να φτάσουμε στη νίκη» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και ο κόσμος δεν γνωρίζει την πίεση που υπήρχε μέσα στην ομάδα. Υπήρχε τόσο άγχος, που το προηγούμενο βράδυ κοιμηθήκαμε ελάχιστα. Έπρεπε μόνο να κερδίσουμε. Με αυτές τις συνθήκες δεν είναι εύκολο να παίζεις ποδόσφαιρο».
Οσον αφορά τη συνέχεια, ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα είπε: «Έχουμε ακόμη ένα ματς με τον Αρη εντός έδρας και πρέπει και πάλι να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και θα τα καταφέρουμε, αν ο κόσμος είναι δίπλα μας, όπως στον αγώνα με τον Πανθρακικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...